притисни ентер »

Отсекогаш сакав да играм во Европа
Отсекогаш сакав да играм во Европа

Отсекогаш сакав да играм во Европа

Поранешниот кошаркар на Денвер, Кенет Фарид, ги објасни причините за неговото доаѓање во Европа. Популарниот „Манимал“ неодамна потпиша за ЦСКА, која ја опиша како „НБА тим во Евролигата“. Откако започнав да играм во НБА, си реков себеси дека ќе ја прифатам можноста да играм во Европа неколку месеци или една година. Ќе ја прифатам оваа можност, ќе