притисни ентер »

Злото ги краде сите реченици, ама љубовта  мора да стави точка на приказната
Злото ги краде сите реченици, ама љубовта  мора да стави точка на приказната

Злото ги краде сите реченици, ама љубовта мора да стави точка на приказната

Ми стана нормално да испратам колумна во редакција, а неколку часа подоцна да излезе информација што сакам да ја коментирам. Така беше и минатиот петок. Само што ја испратив колумната, се појави интервјуто на Џејмс О’Брајан, заменик-државен секретар на САД. Сега излегува дека доцнам, ама ќе кажам што мислам, оти убеден сум дека ваквите изјави ни покажуваат