притисни ентер »

Му се заканува отказ: Полицаец привел полуголи Плејбој зајачици во Мајами
Му се заканува отказ: Полицаец привел полуголи Плејбој зајачици во Мајами

Му се заканува отказ: Полицаец привел полуголи Плејбој зајачици во Мајами

Работата поприлично се искомплицирала. Полицаец од Мајами се нашол во непријатна ситуација, дури му се заканува и отказ само затоа што спровел три оскудно облечени девојки до полициската станица. Работата поприлично се искомплицирала. Проблемот е во тоа што девојките, предводени од зајачицата Франсиа Џејмс, биле навистина невини. Тие всушност снимале

На полицаец му се заканува отказ поради „апсење“ на три разголени манекенки

На полицаец му се заканува отказ поради „апсење“ на три разголени манекенки

Полицаецот Вилијам Бекер од Мајами Бич може да добие отказ откако сними видео во кое „апси“ три манекенки облечени во провокативна долна облека, меѓу кои и Плејбој зајачицата Франсиа Џејмс, која го сподели видеото на Инстаграм. Трите биле со лисици на рацете, а Вилијам ги придружувал во полицискиот оддел на Мајами Бич, облечен во полициска униформа

Полицаец ја “привел“ Плејбој зајачицата и нејзините полуголи другарки, а сега ќе добие отказ

Полицаец ја “привел“ Плејбој зајачицата и нејзините полуголи другарки, а сега ќе добие отказ

Очигледно е дека овој полицаец од Мајами сакал малку да си “поигра“ со овие дами. „Ти се допаѓаат добри или лоши девојки? Кој ќе нè приведе?“ - го прашале девојките полицаецот. Полицаец од Мајами се нашол во непријатна ситуација па сега дури му се заканува и отказ само затоа што три полуголи девојки ги однел во полициска станица. Кога некој ќе ги види

Полицаец ја „уапсил“ зајачицата на „Плејбој“ и нејзините полуголи другарки, а сега му се заканува отказ ВИДЕО

Полицаец ја „уапсил“ зајачицата на „Плејбој“ и нејзините полуголи другарки, а сега му се заканува отказ ВИДЕО

- Ти се допаѓаат добри или лоши девојки? Кој ќе нè приведе? - го прашале девојките полицаецот. Полицаец од Мајами се нашол во непријатна ситуација па сега дури му се заканува и отказ само затоа што три полуголи девојки ги однел во полициска станица. Кога некој ќе ги види на прв поглед би можел да помисли дека на јавно место тие го нарушуваат редот

Полицаец од Мајами ја “привел“ Плејбој зајачицата и нејзините полуголи другарки, а сега му се заканува отказ

Полицаец од Мајами ја “привел“ Плејбој зајачицата и нејзините полуголи другарки, а сега му се заканува отказ

Очигледно е дека овој полицаец од Мајами сакал малку да си “поигра“ со овие дами. „Ти се допаѓаат добри или лоши девојки? Кој ќе нè приведе?“ - го прашале девојките полицаецот. Полицаец од Мајами се нашол во непријатна ситуација па сега дури му се заканува и отказ само затоа што три полуголи девојки ги однел во полициска станица. Кога некој ќе ги види

Поради апсење на манекенки полицаец може да добие отказ  (ФОТО и ВИДЕО)

Поради апсење на манекенки полицаец може да добие отказ (ФОТО и ВИДЕО)

Полицаецот Вилијам Бекер од Мајами Бич може да добие отказ откако сними видео во кое „апси“ три манекенки облечени во провокативна долна облека, меѓу кои и Плејбој зајачицата Франсиа Џејмс, која го сподели видеото на Инстаграм. Трите биле со лисици на рацете, а Вилијам ги придружувал во полицискиот оддел на Мајами Бич, облечен во полициска униформа

„Апсењето“ на Плејбој зајачиците може да го чини работно место

„Апсењето“ на Плејбој зајачиците може да го чини работно место

Share Tweet Share Share Email Comments Полицаецот Вилијам Бејкер од Мајами, Флорида, под казна беше привремено префрлен од теренска работа да извршува канцелариска служба откако на интернет беше објавено видео на кое тој глуми дека апси три полуголи манекенки. Вилијам Бекер од Мајами Бич стана предмет на истрага на внатрешната контрола, откако сними

Суспендиран  полицаец поради жешки снимки со манекенки

Суспендиран полицаец поради жешки снимки со манекенки

Вилијам Бекер од Мајами Бич стана предмет на истрага на внатрешната контрола, откако сними видео во кое „апси“ три манекни облечени во провокативна долна облека, меѓу кои и Плејбој зајачицата Франсиа Џејмс, која го сподели видеото на Инстаграм. Трите биле со лисици на рацете , а Вилијам ги придружувал во полицискиот оддел на Мајами Бич, облечен во