притисни ентер »

Времето е важно: Во кој дел од денот се јадат одредени намирници
Времето е важно: Во кој дел од денот се јадат одредени намирници

Времето е важно: Во кој дел од денот се јадат одредени намирници

Здравата исхрана и физичката активност се клучни за доброто здравје. Затоа не е ни изненадувачки што луѓето сè повеќе ги напуштаат лошите навики и се обидуваат да направат барем нешто корисно за сопственото тело. Секако, тајната е во здравата и свежа храна, но и во временскиот термин во кој ја консумирате. За подобро да го разберете овој концепт, прочитајте

Кои намирници смеете да ги јадете наутро, а кои навечер?

Кои намирници смеете да ги јадете наутро, а кои навечер?

Здравата исхрана и физичката активност се клучни за доброто здравје. Затоа не е ни изненадувачки што луѓето сè повеќе ги напуштаат лошите навики и се обидуваат да направат барем нешто корисно за сопственото тело. Секако, тајната е во здравата и свежа храна, но и во временскиот термин во кој ја консумирате. За подобро да го разберете овој концепт, прочитајте

Која храна треба да се јаде наутро, а која навечер?

Која храна треба да се јаде наутро, а која навечер?

Здравата исхрана и физичката активност се клучни за доброто здравје. Затоа не е ни изненадувачки што луѓето сè повеќе ги напуштаат лошите навики и се обидуваат да направат барем нешто корисно за сопственото тело. Секако, тајната е во здравата и свежа храна, но и во временскиот термин во кој ја консумирате. За подобро да го разберете овој концепт, прочитајте