притисни ентер »

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

МВР информира дека утре и задутре, поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации, ќе има посебен сообраќаен режим на поширокото градско подрачје во Скопје. - Во вторник и среда (21 и 22 ноември), Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото градско подрачје

Утре и задутре посебен сообраќаен режим во Скопје

Утре и задутре посебен сообраќаен режим во Скопје

Фото: Игор Бансколиев МВР информира дека утре и задутре, поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации, ќе има посебен сообраќаен режим на поширокото градско подрачје во Скопје. – Во вторник и среда (21 и 22 ноември), Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

Утре и задутре поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации, Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото градско подрачје. За таа цел Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

- Во вторник и среда (21 и 22 ноември), Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото градско подрачје. За таа цел Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците, известуваат

СКОПЈЕ, ВАЖНИ ГОСТИ ТИ ДОАЃААТ Утре и задутре посебен сообраќаен режим во целиот град

СКОПЈЕ, ВАЖНИ ГОСТИ ТИ ДОАЃААТ Утре и задутре посебен сообраќаен режим во целиот град

МВР информира дека утре и задутре, поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации, ќе има посебен сообраќаен режим на поширокото градско подрачје во Скопје. „Во вторник и среда (21 и 22 ноември), Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото градско подрачје

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

Утре и задутре поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации, Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото градско подрачје. За таа цел Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници

Утре и задутре на поширокото градско подрачје во Скопје ќе има посебен сообраќаен режим

Утре и задутре на поширокото градско подрачје во Скопје ќе има посебен сообраќаен режим

МВР информира дека утре и задутре, поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации, ќе има посебен сообраќаен режим на поширокото градско подрачје во Скопје. – Во вторник и среда (21 и 22 ноември), Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото градско подрачје