притисни ентер »

Грчките медиуми: Повеќето позитивни на коронавирусот се од Србија
Грчките медиуми: Повеќето позитивни на коронавирусот се од Србија

Грчките медиуми: Повеќето позитивни на коронавирусот се од Србија

Грчките медиуми пренесуваат дека повеќето случаи на новозаразени туристи се од Србија, и дека тоа е половина од новите случаи во Грција. Грчките медиуми пренесуваат дека повеќето случаи на новозаразени туристи се од Србија, и дека тоа е половина од новите случаи во Грција. Во Грција во последните 24 часа се регистрирани 43 нови случаи на инфекција

Грчки медиуми велат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчки медиуми велат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција регистрирани се 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација за

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека поголем дел од туристите од Србија се позитивни на ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација

Половина од новите случаи на коронавирус во Грција се Срби

Половина од новите случаи на коронавирус во Грција се Срби

45 Споделувања Share Tweet Најголемиот дел од заразените туристи во Грција се од Србија, објавија грчките медиуми, пренесува „ B92 “. Уште повеќе, тие претставуваат половина од новите случаи на Ковид-19 во земјата. Во Грција во последните 24 часа се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус, а не е регистриран ниту еден смртен случај. Од новозаразените,

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека поголем дел од туристите од Србија се позитивни на ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација

ГРЦИЈА ИМА 43 НОВИ СЛУЧАИ: Од нив 36 се туристи, а 20 се од Србија

ГРЦИЈА ИМА 43 НОВИ СЛУЧАИ: Од нив 36 се туристи, а 20 се од Србија

Повеќето од туристите од Србија кои сега се во Грција се позитивни на Ковид-19. Во последните 24 часа се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи. Од 43 новозаразени, 36 се откриени на граничниот премин Промахонас, од кои 20 се од Србија и 16 од други земји. Грција ги затвори границите за

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека поголем дел од туристите од Србија се позитивни на ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација

Грчки медиуми: Повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчки медиуми: Повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција регистрирани се 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи. Како што соопшти Националната организација за јавно здравје, од 43

Грчки медиуми: Повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчки медиуми: Повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција регистрирани се 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи. Како што соопшти Националната организација за јавно здравје, од 43

Поголем дел од новоинфицираните случаи со коронавирусот во Грција се туристи

Поголем дел од новоинфицираните случаи со коронавирусот во Грција се туристи

Грчките медиуми пренесуваат дека поголем дел од туристите од Србија се позитивни на ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација