притисни ентер »

СДУ: Луѓето во Србија не се виновни, Владата е одговорна за секоја смрт од вирусот

СДУ: Луѓето во Србија не се виновни, Владата е одговорна за секоја смрт од вирусот

Социјалдемократската унија оцени дека организирањето избори и предизборни активности, одржување на натпревари пред 20.000 луѓе, непречената работа на тајкунски клубови и кафулиња, непречената работа на фабриките дури и за време на вонредна состојба, криењето на бројот на мртви и болни од јавноста, се само некои работи со кои власта директно ги загрозила

Партиски реакции: НС го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

Партиски реакции: НС го тужи Вучиќ поради воведување полициски час

СДУ вели дека тоа е неприфатливо и оти не можат да се организираат избори помеѓу два полициски часа и од најстрогите мерки да се оди до отсуство на мерки. Српската Народна партија денеска соопшти дека ќе поднесе тужба против претседателот на Србија, Александар Вучиќ, поради воведување полициски час и ограничувања на слободата на движење на граѓаните

СДУ: Луѓето во Србија не се виновни, Владата е одговорна за секоја смрт од вирусот

СДУ: Луѓето во Србија не се виновни, Владата е одговорна за секоја смрт од вирусот

Социјалдемократската унија оцени дека организирањето избори и предизборни активности, одржување на натпревари пред 20.000 луѓе, непречената работа на тајкунски клубови и кафулиња, непречената работа на фабриките дури и за време на вонредна состојба, криењето на бројот на мртви и болни од јавноста, се само некои работи со кои власта директно ги загрозила

СДУ: Луѓето во Србија не се виновни, Владата е одговорна за секоја смрт од вирусот

СДУ: Луѓето во Србија не се виновни, Владата е одговорна за секоја смрт од вирусот

Социјалдемократската унија оцени дека организирањето избори и предизборни активности, одржување на натпревари пред 20.000 луѓе, непречената работа на тајкунски клубови и кафулиња, непречената работа на фабриките дури и за време на вонредна состојба, криењето на бројот на мртви и болни од јавноста, се само некои работи со кои власта директно ги загрозила

СДУ: Луѓето во Србија не се виновни, Владата е одговорна за секоја смрт од вирусот

СДУ: Луѓето во Србија не се виновни, Владата е одговорна за секоја смрт од вирусот

Белград, 7 јули 2020 () – Социјалдемократската унија оцени дека организирањето избори и предизборни активности, одржување на натпревари пред 20.000 луѓе, непречената работа на тајкунски клубови и кафулиња, непречената работа на фабриките дури и за време на вонредна состојба, криењето на бројот на мртви и болни од јавноста, се само некои работи со кои