притисни ентер »

Павле и Тамара
Павле и Тамара

Павле и Тамара

1. Ај, Павле си даде оставка. А другите? Тоа е одговорот за сите избрани и именувани функционери кои и понатаму ќе ја тегнат мастиката околу случајот Павле Богоевски. Те неговата оставка била „замајување на јавноста“. Те била дадена за да „избегне кривична одговорност“. Те станувало збор за „лажен морал“. Таа приказна за Павле Богоевски како пратеник

Павле и Тамара

Павле и Тамара

1 Ај, Павле си даде оставка. А другите? Тоа е одговорот за сите избрани и именувани функционери кои и понатаму ќе ја тегнат мастиката околу случајот Павле Богоевски. Те неговата оставка била „замајување на јавноста“. Те била дадена за да „избегне кривична одговорност“. Те станувало збор за „лажен морал“. Таа приказна за Павле Богоевски како пратеник