притисни ентер »

СЕ ЛОВАТ ПЕДОФИЛИ ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН Идентификувани се 39 лица, меѓу нив има и од Македонија
СЕ ЛОВАТ ПЕДОФИЛИ ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН Идентификувани се 39 лица, меѓу нив има и од Македонија

СЕ ЛОВАТ ПЕДОФИЛИ ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН Идентификувани се 39 лица, меѓу нив има и од Македонија

Голема заедничка операција против сексуалната злоупотреба на деца во Западен Балкан доведе до идентификување на 39 осомничени педофоили во осум земји, објави денеска Европол, истакнувајќи дека две жртви се ставени под системот за заштита. Во соопштението се прецизира дека акцијата „Мозаик 2023“ ја водела словенечката полиција, а била координирана од

Во полициската акција координирана од Европол идентификувани 39 педофили од Западен Балкан

Во полициската акција координирана од Европол идентификувани 39 педофили од Западен Балкан

реклама Голема заедничка операција против сексуалната злоупотреба на деца во Западен Балкан доведе до идентификување на 39 осомничени педофоили во осум земји, објави денеска Европол, истакнувајќи дека две жртви се ставени под системот за заштита. Во соопштението се прецизира дека акцијата „Мозаик 2023“ ја водела словенечката полиција, а била координирана

Во полициска акција координирана од Европол идентификувани 39 педофили од Западен Балкан

Во полициска акција координирана од Европол идентификувани 39 педофили од Западен Балкан

Голема заедничка операција против сексуалната злоупотреба на деца во Западен Балкан доведе до идентификување на 39 осомничени педофоили во осум земји, објави денеска Европол, истакнувајќи дека две жртви се ставени под системот за заштита. Во соопштението се прецизира дека акцијата „Мозаик 2023“ ја водела словенечката полиција, а била координирана од

Идентификувани 39 педофили од Западен Балкан – Акција на полицијата и Европол

Идентификувани 39 педофили од Западен Балкан – Акција на полицијата и Европол

Голема заедничка операција против сексуалната злоупотреба на деца во Западен Балкан доведе до идентификување на 39 осомничени педофоили во осум земји, објави денеска Европол, истакнувајќи дека две жртви се ставени под системот за заштита. Во соопштението се прецизира дека акцијата „Мозаик 2023“ ја водела словенечката полиција, а била координирана од

Голема полициска акција координирана од Европол, идентификувани 39 педофили од Западен Балкан

Голема полициска акција координирана од Европол, идентификувани 39 педофили од Западен Балкан

Голема полициска акција координирана од Европол, идентификувани 39 педофили од Западен Балкан З.Д Пред 1 минута Фото: Архива Голема заедничка операција против сексуалната злоупотреба на деца во Западен Балкан доведе до идентификување на 39 осомничени педофоили во осум земји, објави денеска Европол, истакнувајќи дека две жртви се ставени под системот

Голема акција на Европол во регионот: уапсени 39 педофили, меѓу кои и српски државјани

Голема акција на Европол во регионот: уапсени 39 педофили, меѓу кои и српски државјани

Во акцијата „Мозаик 2023“, која беше спроведена под покровителство на Европол, уапсени се 39 осомничени за сексуална злоупотреба на деца и ширење детска порнографија. Меѓу уапсените има и српски државјани. Под покровителство на Европол беше спроведена голема акција против сексуалната експлоатација на деца во Западен Балкан, соопштија од организацијата

Идентификувани 39 педофили од Западен Балкан, меѓу нив и Македонци

Идентификувани 39 педофили од Западен Балкан, меѓу нив и Македонци

Голема заедничка операција против сексуалната злоупотреба на деца во Западен Балкан доведе до идентификување на 39 осомничени педофоили во осум земји, објави денеска Европол, истакнувајќи дека две жртви се ставени под системот за заштита. Во соопштението се прецизира дека акцијата „Мозаик 2023“ ја водела словенечката полиција, а била координирана од

Голема акција на Европол во регионот: уапсени 39 педофили, меѓу кои и српски државјани

Голема акција на Европол во регионот: уапсени 39 педофили, меѓу кои и српски државјани

Во акцијата „Мозаик 2023“ која беше спроведена под покровителство на Европол, уапсени се 39 осомничени за сексуална злоупотреба на деца и ширење детска порнографија. Меѓу уапсените има и српски државјани. Под покровителство на Европол беше спроведена голема акција против сексуалната експлоатација на деца во Западен Балкан, соопштија од организацијата

Акција на Европол во регионот, уапсени 39 педофили меѓу кои и македонски државјани

Акција на Европол во регионот, уапсени 39 педофили меѓу кои и македонски државјани

Во акцијата „Мозаик 2023“ која беше спроведена под покровителство на Европол, уапсени се 39 осомничени за сексуална злоупотреба на деца и ширење детска порнографија. Меѓу уапсените има и македонски државјани. Под покровителство на Европол беше спроведена голема акција против сексуалната експлоатација на деца во Западен Балкан, соопштија од организацијата