притисни ентер »

Психолозите откриваат 2 работи кои секој маж ги посакува во бракот: Ниту една не е поврзана со интимност

Психолозите откриваат 2 работи кои секој маж ги посакува во бракот: Ниту една не е поврзана со интимност

За добар брак неопходно е и двете страни да покажат многу љубов, труд и внимание. Не е точно мислењето дека мажите одлучуваат да стапат во брак само поради две работи – редовно задоволување на интимните потреби и желбата секогаш да имаат чист дом и домашна храна. Имено, мажите исто како и жените имаат емотивни потреби и желби да бидат почитувани и

Експертите откриваат: Овие две работи мажите не ги сакаат во бракот

Експертите откриваат: Овие две работи мажите не ги сакаат во бракот

Вообичаено е мислењето дека мажите одлучуваат да стапат во брак само поради две работи – редовно задоволување на интимните потреби и желбата секогаш да имаат складирана храна и чист дом. Но, тоа не е така. Имено, мажите, исто како и жените, имаат емоционални потреби и сакаат да бидат разгалени, почитувани и сакани. Бракот пред се бара посветеност од

2 работи што секој маж ги посакува во бракот: Ниедна нема никаква врска со интимноста

2 работи што секој маж ги посакува во бракот: Ниедна нема никаква врска со интимноста

2 работи што секој маж ги посакува во бракот: Ниедна нема никаква врска со интимноста Вообичаено е мислењето дека мажите одлучуваат да стапат во брак само поради две работи – редовно задоволување на интимните потреби и желбата секогаш да имаат складирана храна и чист дом. Но, тоа не е така. Имено, мажите, исто како и жените, имаат емоционални потреби

2 работи што секој маж ги посакува во бракот: Ниедна нема никаква врска со интимноста

2 работи што секој маж ги посакува во бракот: Ниедна нема никаква врска со интимноста

Вообичаено е мислењето дека мажите одлучуваат да стапат во брак само поради две работи – редовно задоволување на интимните потреби и желбата секогаш да имаат складирана храна и чист дом. Но, тоа не е така. Имено, мажите, исто како и жените, имаат емоционални потреби и сакаат да бидат разгалени, почитувани и сакани. Бракот пред се бара посветеност од