притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани!
ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани!

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани!

Поминаа две години откако СДСМ и Заев се на власт, а стапката на сиpомаштија се зголемува од ден на ден. Во Република Македонија над 500 илјади граѓани живеат под прагот на сиpомаштија и не можат да го поминат месецот. Токму овие податоци кажуваат за тоа колку владата на СДСМ се гpижи за pанливата категорија на граѓани, посочуваат од Центарот за комуникации

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Зоран Заев ќе одговара за расипничкото трошење на парите на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Зоран Заев ќе одговара за расипничкото трошење на парите на граѓаните

Поминаа две години откако СДСМ и Заев се на власт, а стапката на сиромаштија се зголемува од ден на ден. Во Република Македонија над 500 илјади граѓани живеат под прагот на сиромаштија и не можат да го поминат месецот. Токму овие податоци кажуваат за тоа колку владата на СДСМ се грижи за ранливата категорија на граѓани, реагира ВМРО-ДПМНЕ на прес конференцијата

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани

Поминаа две години откако СДСМ и Заев се на власт, а стапката на сиромаштија се зголемува од ден на ден. Во Република Македонија над 500 илјади граѓани живеат под прагот на сиромаштија и не можат да го поминат месецот. Токму овие податоци кажуваат за тоа колку владата на СДСМ се грижи за ранливата категорија на граѓани, посочуваат од Центарот за комуникации

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани

Скопје, 25 мај 2019 Поминаа две години откако СДСМ и Заев се на власт, а стапката на сиромаштија се зголемува од ден на ден. Во Република Македонија над 500 илјади граѓани живеат под прагот на сиромаштија и не можат да го поминат месецот. Токму овие податоци кажуваат за тоа колку владата на СДСМ се грижи за ранливата категорија на граѓани. Пратеничката

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани

Поминаа две години откако СДСМ и Заев се на власт, а стапката на сиромаштија се зголемува од ден на ден. Во Република Македонија над 500 илјади граѓани живеат под прагот на сиромаштија и не можат да го поминат месецот. Токму овие податоци кажуваат за тоа колку владата на СДСМ се грижи за ранливата категорија на граѓани. Пратеничката група на СДСМ не

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за социјално ранливата категорија граѓани

Поминаа две години откако СДСМ и Заев се на власт, а стапката на сиромаштија се зголемува од ден на ден. Скопје, 25 мај 2019 Поминаа две години откако СДСМ и Заев се на власт, а стапката на сиромаштија се зголемува од ден на ден. Во Република Македонија над 500 илјади граѓани живеат под прагот на сиромаштија и не можат да го поминат месецот. Токму

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Зоран Заев ќе одговара за расипничкото трошење на парите на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Зоран Заев ќе одговара за расипничкото трошење на парите на граѓаните

Поминаа две години откако СДСМ и Заев се на власт, а стапката на сиромаштија се зголемува од ден на ден, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. -Во Република Македонија над 500 илјади граѓани живеат под прагот на сиромаштија и не можат да го поминат месецот. Токму овие податоци кажуваат за тоа колку владата на СДСМ се грижи за ранливата категорија на граѓани. Пратеничката

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Зоран Заев ќе одговара за расипничкото трошење на парите на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Зоран Заев ќе одговара за расипничкото трошење на парите на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Зоран Заев ќе одговара за расипничкото трошење на парите на граѓаните Поминаа две години откако СДСМ и Заев се на власт, а стапката на сиромаштија се зголемува од ден на ден, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. -Во Република Македонија над 500 илјади граѓани живеат под прагот на сиромаштија и не можат да го поминат месецот. Токму овие податоци

ВМРО-ДПМНЕ: Стапката на сиромаштија секојдневно расте, над 500 илјади граѓани се сиромашни

ВМРО-ДПМНЕ: Стапката на сиромаштија секојдневно расте, над 500 илјади граѓани се сиромашни

Откако Заев е на власт стапката на сиромаштија секојдневно расте. Над 500 илјади граѓани во Република Македонија се сиромашни. токму овој податок говори колку реално владата на СДСМ се залага за социјално ранливите категории на граѓани. Пратениците од пратеничката група на СДСМ не ги прифатија амандманите на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

ВМРО-ДПМНЕ: Власта реално да се грижеше за социјално ранливите категории немаше сиромаштијата да достигне до 500.000 граѓани во Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Власта реално да се грижеше за социјално ранливите категории немаше сиромаштијата да достигне до 500.000 граѓани во Македонија

Откако Заев е на власт стапката на сиромаштија секојдневно расте. Над 500 илјади граѓани во Република Македонија се сиромашни. Токму овој податок говори колку реално владата на СДСМ се залага за социјално ранливите категории на граѓани. Пратениците од пратеничката група на СДСМ не ги прифатија амандманите на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата