притисни ентер »

Вчера ја измивте вашата коса, а денес ви е масна? – Еве како да го решите овој проблем
Вчера ја измивте вашата коса, а денес ви е масна? – Еве како да го решите овој проблем

Вчера ја измивте вашата коса, а денес ви е масна? – Еве како да го решите овој проблем

Доколку косата брзо ви се масти, еве како можете тоа да го решите и да ја одржувате косата чиста цели 7 дена. Постојат неколку едноставни трикови кои што ќе ви бидат од корист. Со фен исушете го коренот од косата Вака косата помалку ќе ви се масти и ќе имате волумен. Исушете го само коренот, а остатокот од косата оставете да се исуши по природен пат

Трикови со кои косата ќе ви остане чиста и до седум дена

Трикови со кои косата ќе ви остане чиста и до седум дена

Постојат неколку едноставни начини кои ќе ви овозможат поретко да ја миете косата. Сигурно неколку пати ви се случило да го прескокнете редовниот ден во кој ја миете вашата коса и одеднаш таа изгледа толку нечиста што освен топла вода и шампон ништо друго не може да ѝ помогне. Но што доколку ви кажеме дека постојат неколку едноставни начини кои ќе

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

Ако ви се масти косата, еве како може лесно да ја одржувате чиста и до 7 дена. Постојат неколку трикови кои може да ви бидат од корист. Со фен исушете го коренот на косата. Вака косата помалку ќе ви се масти и ќе има волумен. Исушете го само коренот а остатокот осавете да се суши природно. Користете капа за туширање. Кога се туширате носете капа за

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин Ако ви се масти косата, еве како може лесно да ја одржувате чиста и до 7 дена. Постојат неколку трикови кои може да ви бидат од корист. Со фен исушете го коренот на косата Вака косата помалку ќе ви се масти и ќе има волумен. Исушете го само коренот а остатокот осавете да

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

ИЗВОР Скопје24 | мај 23, 2019 Ако ви се масти косата, еве како може лесно да ја одржувате чиста и до 7 дена. Постојат неколку трикови кои може да ви бидат од корист. Со фен исушете го коренот на косата. Вака косата помалку ќе ви се масти и ќе има волумен. Исушете го само коренот а остатокот осавете да се суши природно. Користете капа за туширање Кога

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

Ако ви се масти косата, еве како може лесно да ја одржувате чиста и до 7 дена. Постојат неколку трикови кои може да ви бидат од корист. Со фен исушете го коренот на косата Вака косата помалку ќе ви се масти и ќе има волумен. Исушете го само коренот а остатокот осавете да се суши природно. Користете капа за туширање Кога се туширате носете капа за туширање,

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

Вчера миената коса денес е веќе масна: Решете го проблемот на едноставен начин

Ако ви се масти косата, еве како може лесно да ја одржувате чиста и до 7 дена. Постојат неколку трикови кои оже да ви бидат од корист. Со фен исушете го коренот на косата Вака косата помалку ќе ви се масти и ќе има волумен. Исушете го само коренот а остатокот осавете да се суши природно. Користете капа за туширање Кога се туширате носете кажа за туширање,

Вчера сте ја измиле косата, а веќе е мрсна?: Трикови со кои косата ќе ви остане чиста и до седум дена

Вчера сте ја измиле косата, а веќе е мрсна?: Трикови со кои косата ќе ви остане чиста и до седум дена

Постојат неколку едноставни начини кои ќе ви овозможат поретко да ја миете косата. Сигурно неколку пати ви се случило да го прескокнете редовниот ден во кој ја миете вашата коса и одеднаш таа изгледа толку нечиста што освен топла вода и шампон ништо друго не може да ѝ помогне. Но што доколку ви кажеме дека постојат неколку едноставни начини кои ќе

Одличен рецепт за шампон за мрсна коса

Одличен рецепт за шампон за мрсна коса

Многу луѓе имаат проблем со мрсната коса до тој степен, што нивната коса изгледа валкана само неколку часа после миење. Решението за овој проблем не е секојдневното миење на косата, бидејќи шампонот уште толку ќе го иритира нејзиниот корен. Но, можете да го пробате овој домашен и евтин рецепт за шампон со листови свежо нане. Ставете две раце свежо