притисни ентер »

Познати повеќе детали за претстојната Redmi Note 11 серија
Познати повеќе детали за претстојната Redmi Note 11 серија

Познати повеќе детали за претстојната Redmi Note 11 серија

Се појавија повеќе информации за претстојните уреди од Redmi 11 серијата, која ќе ги вклучува моделите Redmi Note 11 5G и Redmi Note 11 Pro 5G. Redmi Note 11 5G ќе има LCD екран, со поддршка за освежување од 120Hz. Главната камера од 50MP на задната страна ќе биде задолжена за фотографиите. На предната страна ќе има камера од 16MP за селфи и видео

Познати повеќе детали за претстојната Redmi Note 11 серија

Познати повеќе детали за претстојната Redmi Note 11 серија

Се појавија повеќе информации за претстојните уреди од Redmi 11 серијата, која ќе ги вклучува моделите Redmi Note 11 5G и Redmi Note 11 Pro 5G. Redmi Note 11 5G ќе има LCD екран, со поддршка за освежување од 120Hz. Главната камера од 50MP на задната страна ќе биде задолжена за фотографиите. На предната страна ќе има камера од 16MP за селфи и видео