притисни ентер »

Починат маж пронајден паднат на улица во Гостивар
Починат маж пронајден паднат на улица во Гостивар

Починат маж пронајден паднат на улица во Гостивар

Утрово во 7 часот и 30 минути во СВР Тетово било пријавено дека во гостиварската Општа болница „Ферид Мурад“ бил донесен починат 66-годишниот гостиварец Џ.Р. Според пријавеното, непосредно пред тоа, без видливи траги на насилство, тој бил пронајден паднат на улица „Илинденска“ во Гостивар. По наредба на јавен обвинител ќе се врши обдукција.

Починат маж пронајден паднат на улица во Гостивар

Починат маж пронајден паднат на улица во Гостивар

Утрово, во 7.30 часот, во СВР Тетово било пријавено дека во гостиварската Општа болница „Ферид Мурад“ бил донесен починат 66-годишниот гостиварец Џ. Р. Според пријавеното, непосредно пред тоа, без видливи траги на насилство, тој бил пронајден паднат на улицата Илинденска во Гостивар. По наредба на јавен обвинител ќе се врши обдукција.

На улица во Гостивар пронајден починат маж

На улица во Гостивар пронајден починат маж

реклама Денеска (27 септември) во 7 часот и 30 минути во СВР Тетово пријавено е дека во гостиварската Општа болница „Ферид Мурад“ бил донесен починат 66-годишниот гостиварец Џ.Р. Според пријавеното, непосредно пред тоа, без видливи траги на насилство, тој бил пронајден паднат на улица „Илинденска“ во Гостивар. По наредба на јавен обвинител ќе се врши

Гостиварец пронајден починат на улица

Гостиварец пронајден починат на улица

Денеска во 7 часот и 30 минути во СВР Тетово пријавено е дека во гостиварската Општа болница „Ферид Мурад“ бил донесен починат 66-годишниот гостиварец Џ.Р. Според пријавеното, непосредно пред тоа, без видливи траги на насилство, тој бил пронајден паднат на улица „Илинденска“ во Гостивар. По наредба на јавен обвинител ќе се врши обдукција.

Гостиварец пронајден починат на улица

Гостиварец пронајден починат на улица

Денеска во 7 часот и 30 минути во СВР Тетово пријавено е дека во гостиварската Општа болница „Ферид Мурад“ бил донесен починат 66-годишниот гостиварец Џ.Р. Според пријавеното, непосредно пред тоа, без видливи траги на насилство, тој бил пронајден паднат на улица „Илинденска“ во Гостивар. По наредба на јавен обвинител ќе се врши обдукција.

Гостиварец пронајден починат на улица

Гостиварец пронајден починат на улица

4NEWS 4NEWS Барај Барај Гостиварец пронајден починат на улица Автор: Деск 27/09/2023 11:35 Денеска во 7 часот и 30 минути во СВР Тетово пријавено е дека во гостиварската Општа болница „Ферид Мурад“ бил донесен починат 66-годишниот гостиварец Џ.Р. Според пријавеното, непосредно пред тоа, без видливи траги на насилство, тој бил пронајден паднат на улица