притисни ентер »

“Веномен“, на “Џиро“
“Веномен“, на “Џиро“

“Веномен“, на “Џиро“

Шпанскиот велосипедист Хозе Хоаким Рохас едвај издржа на речиси 200 километарската планинска 13 етапа на славната трка Џиро д’Италија. После трката Хозе публикува фотографија на Инстаграм од неговите нозе кои за малку не испукале од оптеретување. Велосипедистот на Мовистар кратко порача „спремен за војна“.

Велосипедист објавил шокантна фотографија од нозете по 13 етапи на трка

Велосипедист објавил шокантна фотографија од нозете по 13 етапи на трка

Велосипедистот Хозе Хоакин Рохас ги покажал последиците од возењето на 13 етапи на трката Џиро Д’Италија со шокантна фотографија која ја објавил на Инстаграм. “Спремен за војна”, напишал 33-годишниот Шпанец покрај фотографијата, а многумина искоментирале дека вените му изгледаат како да ќе експлодираат во секој момент. Некои веднаш сугерирале дека

Ќе му испукаа вените по најтешката етапа на Џиро

Ќе му испукаа вените по најтешката етапа на Џиро

Шпанскиот велосипедист Хозе Хоаким Рохас едвај издржа на речиси 200 километарската планинска 13 етапа на славната трка Џиро д’Италија. После трката Хозе публикува фотографија на Инстаграм од неговите нозе кои за малку не испукале од оптеретување. Велосипедистот на Мовистар кратко порача „спремен за војна“.

Вака изгледаат нозете по планинска етапа на Џирото

Вака изгледаат нозете по планинска етапа на Џирото

Шпанскиот велосипедист Хозе Хоакин Рохас повторно покажа што значи една планинска етапа на Џиро Д’Италија за нозете. На Инстаграм, 33-годишниот Шпанец ги покажа ефектите по 12 етапи на трката околу Италија, покажувајќи ги мускулите и вените на неговите нозе. „13 етапа на Џиро Д’Италија, подготвени за војна, нели?“, напиша Рохас. Колку и страшно да

Вака изгледаат нозете по планинска етапа на Џирото

Вака изгледаат нозете по планинска етапа на Џирото

Шпанскиот велосипедист Хозе Хоакин Рохас повторно покажа што значи една планинска етапа на Џиро Д’Италија за нозете. На Инстаграм, 33-годишниот Шпанец ги покажа ефектите по 12 етапи на трката околу Италија, покажувајќи ги мускулите и вените на неговите нозе. „13 етапа на Џиро Д’Италија, подготвени за војна, нели?“, напиша Рохас. Колку и страшно да