притисни ентер »

Стил на денот: Јелена Карлеуша ќе ви каже како се носи тигрест дезен
Стил на денот: Јелена Карлеуша ќе ви каже како се носи тигрест дезен

Стил на денот: Јелена Карлеуша ќе ви каже како се носи тигрест дезен

Веќе е зборувано дека таа е стилски секогаш на ниво, со предизпоцизии да шокира со изгледот, но сето тоа како што вели „во служба на сцената“. Овој пат, српската музичка дива Јелена Карлеуша е нешто поразлична. Кога велиме поразична, мислиме на тоа дека не е полу или целосно гола. Таа многу вешто ни сервира костим со тигрест дезен. Познато е дека токму