притисни ентер »

Куман: Можеме да бидеме шампиони
Куман: Можеме да бидеме шампиони

Куман: Можеме да бидеме шампиони

Најкритикуваниот човек во Барселона, тренерот Роналд Куман, верува дека Барселона може да ја освои титулата во Шпанија. Барселона вечерва ќе ја пречека Валенсија. Ова ќе биде прв натпревар за Барса по поразот од Атлетико во Мадрид (0:2), на 2.октомври. „Сум навикнал луѓето да зборуваат за мојата иднина, тоа е нормално во голем клуб, кога работите не

Куман: Можеме да бидеме шампиони

Куман: Можеме да бидеме шампиони

Најкритикуваниот човек во Барселона, тренерот Роналд Куман, верува дека Барселона може да ја освои титулата во Шпанија. Барселона вечерва ќе ја пречека Валенсија. Ова ќе биде прв натпревар за Барса по поразот од Атлетико во Мадрид (0:2), на 2.октомври. „Сум навикнал луѓето да зборуваат за мојата иднина, тоа е нормално во голем клуб, кога работите не

Куман: Можеме да бидеме шампиони

Куман: Можеме да бидеме шампиони

Најкритикуваниот човек во Барселона, тренерот Роналд Куман, верува дека Барселона може да ја освои титулата во Шпанија. Барселона вечерва ќе ја пречека Валенсија. Ова ќе биде прв натпревар за Барса по поразот од Атлетико во Мадрид (0:2), на 2.октомври. „Сум навикнал луѓето да зборуваат за мојата иднина, тоа е нормално во голем клуб, кога работите не

Куман: Можеме да бидеме шампиони

Куман: Можеме да бидеме шампиони

Најкритикуваниот човек во Барселона, тренерот Роналд Куман, верува дека Барселона може да ја освои титулата во Шпанија. Барселона вечерва ќе ја пречека Валенсија. Ова ќе биде прв натпревар за Барса по поразот од Атлетико во Мадрид (0:2), на 2.октомври. „Сум навикнал луѓето да зборуваат за мојата иднина, тоа е нормално во голем клуб, кога работите не