притисни ентер »

Готвач го каснала исечена глава на кобра, додека ја подготвувал за вечера
Готвач го каснала исечена глава на кобра, додека ја подготвувал за вечера

Готвач го каснала исечена глава на кобра, додека ја подготвувал за вечера

Готвач го каснала исечена глава на кобра, додека ја подготвувал за вечера М.Т. Пред 20 секунди Славниот готвач Пенг Фан додека подготвувал јадење што ретко се подготвува во азиските домови во последните години – супа од кобра, го каснала отсечената глава на змијата. Фан ја отсекол главата на кобрата додека го подготвувал ова јадење, но кога одлучил

Готвач го каснала исечена глава на кобра, додека телото ѝ го подготвувал за вечера

Готвач го каснала исечена глава на кобра, додека телото ѝ го подготвувал за вечера

Можеме слободно да го класифицираме ова во колоната – верувале или не, бидејќи какви се шансите готвачкда го касне отсечената глава на кобра додека нејзиното тело се подготвува за вечера?! Ова се случило пред неколку години со славниот готвач Пенг Фан додека подготвувал јадење што ретко се подготвува во азиските домови во последните години – супа од

Ставил кобра во креветот на жената, доби двојна доживотна казна затвор

Ставил кобра во креветот на жената, доби двојна доживотна казна затвор

Индиецот кој беше прогласен за виновен за убиство на сопругата со гризење кобра додека спиеше, доби ретка казна од двоен доживотен затвор. 28 -годишниот Сорај Кумар беше уапсен минатата година во неговиот дом во јужната држава Керала, откако неговата сопруга почина од каснување од змија. Судот во округот Колам оваа недела го прогласи Кумар за виновен

Необично убиство во Индија – Изнајмил змија за да ја касне неговата сопруга, па доби доживотен затвор

Необично убиство во Индија – Изнајмил змија за да ја касне неговата сопруга, па доби доживотен затвор

Еден Индиец, кој беше прогласен за виновен за убиство на својата сопруга со гризење кобра додека таа спиеla, доби ретко пресуда двоен доживотен затвор. Сорај Кумар (28) беше уапсен минатата година во неговиот дом во јужната држава Кералинакон, откако неговата сопруга почина од каснување од змија. Судот во областа Колам оваа недела го прогласи за виновен