притисни ентер »

Филм за турнејата на Тејлор Свифт наскоро ќе пристигне во кината во 100 земји
Филм за турнејата на Тејлор Свифт наскоро ќе пристигне во кината во 100 земји

Филм за турнејата на Тејлор Свифт наскоро ќе пристигне во кината во 100 земји

Филм за концертната турнеја на поп-ѕвездата Тејлор Свифт пристига во киносалите во Америка и во светот на 13 октомври, објавија во вторникот дистрибутерот „Еј-ем-си“ и Свифт. Дистрибутерот планира филмот, насловен „Тејлор Свифт: Турнејата Ерас“ ( Taylor Swift: The Eras Tour ), да се прикажува во 100 земји. „Турнејата не е единственото нешто што сакаме

Филмот за турнејата на Тејлор Свифт би можел да заработи 1 милијарда долари

Филмот за турнејата на Тејлор Свифт би можел да заработи 1 милијарда долари

3 Филмот за концертна турнеја на американската поп ѕвезда, Тејлор Свифт ќе има премиера во кината во САД и во светот на 13 октомври, објавија во вторникот дистрибутерот AMC и пејачката. AMC сака „Taylor Swift: The Eras Tour“ да се прикажува во 100 земји. „Турнејата не е единственото нешто што сакаме да се случи низ светот“, напиша пејачката на Инстаграм

Филм за турнејата на Тејлор Свифт набргу ќе пристигне во кината во 100 земји

Филм за турнејата на Тејлор Свифт набргу ќе пристигне во кината во 100 земји

Филм за концертната турнеја на поп-ѕвездата Тејлор Свифт пристига во киносалите во Америка и во светот на 13 октомври, објавија во вторникот дистрибутерот „Еј-ем-си“ и Свифт. Дистрибутерот планира филмот, со наслов „Тејлор Свифт: Турнејата Ерас“ ( Taylor Swift: The Eras Tour ), да се прикажува во 100 земји. „Турнејата не е единственото нешто што сакаме

Филм за турнејата на Тејлор Свифт наскоро ќе пристигне во кината во 100 земји

Филм за турнејата на Тејлор Свифт наскоро ќе пристигне во кината во 100 земји

Филм за концертната турнеја на поп-ѕвездата Тејлор Свифт пристига во киносалите во Америка и во светот на 13 октомври, објавија во вторникот дистрибутерот „Еј-ем-си“ и Свифт. Дистрибутерот планира филмот, насловен „Тејлор Свифт: Турнејата Ерас“ ( Taylor Swift: The Eras Tour ), да се прикажува во 100 земји. „Турнејата не е единственото нешто што сакаме