притисни ентер »

Што кажуваат широките колкови за жената
Што кажуваат широките колкови за жената

Што кажуваат широките колкови за жената

Што кажуваат широките колкови за жената Жените со колкови пошироки од 36 cm и не потесни од 31 cm имаат повеќе сексуални партнери и се спремни да прифатат љубов за една ноќ, од оние со потесни колкови. Зошто е тоа важно? Затоа што жените кои немаат тесни колкови полесно се породуваат од оние другите, што потполно подсвесно се одразува на сексуалниот

Што кажуваат широките колкови за жената

Што кажуваат широките колкови за жената

Жените со колкови пошироки од 36 cm и не потесни од 31 cm имаат повеќе сексуални партнери и се спремни да прифатат љубов за една ноќ, од оние со потесни колкови. Зошто е тоа важно? Затоа што жените кои немаат тесни колкови полесно се породуваат од оние другите, што потполно подсвесно се одразува на сексуалниот живот, тврдат експертите. Истражувањето

ИМАТЕ ШИРОКИ КОЛКОВИ?: Еве што значи тоа!

ИМАТЕ ШИРОКИ КОЛКОВИ?: Еве што значи тоа!

Жените со колкови пошироки од 36 cm и не потесни од 31 cm имаат повеќе секcyални партнери и се спремни да прифатат љубов за една ноќ, од оние со потесни колкови. Зошто е тоа важно? Затоа што жените кои немаат тесни колкови полесно се поpодуваат од оние другите, што потполно подсвесно се одразува на сеkcyалниот живот, тврдат експертите. Истражувањето