притисни ентер »

За мојот поранешен студент и сегашен пратеник во оставка – Павле
За мојот поранешен студент и сегашен пратеник во оставка – Павле

За мојот поранешен студент и сегашен пратеник во оставка – Павле

Ви пренесуваме дел од колумната на Мирјана Најчевска за Цивил Медиа: Постапи исправно. Така се постапува во демократските држави. Така постапуваат пратениците со образ и со совест и со два грама мозок. Постои сомнение кое ја нагризува довербата на оние кои те избрале. И тоа е доволно. Немој да те залажуваат дека е ова некакво херојско дело и дека си