притисни ентер »

Заборавете на секси долна облека: Овој секојдневен предмет ќе ви го подобри сексуалниот живот
Заборавете на секси долна облека: Овој секојдневен предмет ќе ви го подобри сексуалниот живот

Заборавете на секси долна облека: Овој секојдневен предмет ќе ви го подобри сексуалниот живот

Истражувањето покажа дека жените кои го носат ова на себе имаат 80 отсто поголема шанса да доживеат оргазам. Дали знаевте дека и облеката во која што водите љубов може да влијае на квалитетот на сексуалниот однос? Притоа не станува збор за секси долна облека. Едно британско истражување преку техника на скенирање на мозокот докажало дека жените имаат