притисни ентер »

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви
Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Либанскиот Хезболах се пофали со серија напади со беспилотни летала, ракети и артилериски гранати во северен Израел, во близина на границата со Либан. Од почетокот на војната на 7 октомври, Израел и Хезболах секојдневно се судираат, најмногу во пограничната област. Во оваа прилика користеле три дронови. Исто така, беше објавено дека артилерискиот оган

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Либанскиот Хезболах се пофали со серија напади со беспилотни летала, ракети и артилериски гранати во северен Израел, во близина на границата со Либан. Од почетокот на војната на 7 октомври, Израел и Хезболах секојдневно се судираат, најмногу во пограничната област. Во оваа прилика користеле три дронови. Исто така, беше објавено дека артилерискиот оган

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Либанскиот Хезболах се пофали со серија напади со беспилотни летала, ракетни и артилериски напади врз северен Израел, во близина на границата со Либан. Од почетокот на војната на 7 октомври, Израел и Хезболах секојдневно се судираат, најмногу во пограничната област. Во оваа прилика користеле три дронови. Исто така, беше објавено дека артилерискиот

Хезболах го нападна Израел од воздух, има жртви

Хезболах го нападна Израел од воздух, има жртви

Хезболах го нападна Израел од воздух, има жртви М.Р.П. Пред 3 минути Ракетен напад/Фото: ЕПА-ЕФЕ Либанскиот Хезболах се пофали со серија напади со беспилотни летала, ракетни и артилериски напади врз северен Израел, во близина на границата со Либан. Од почетокот на војната на 7 октомври, Израел и Хезболах секојдневно се судираат, најмногу во пограничната

ВО БЛИЗИНА НА ГРАНИЦАТА СО ЛИБАН: Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

ВО БЛИЗИНА НА ГРАНИЦАТА СО ЛИБАН: Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Либанскиот Хезболах се пофали со серија напади со беспилотни летала, ракети и артилериски гранати во северен Израел, во близина на границата со Либан. Од почетокот на војната на 7 октомври, Израел и Хезболах секојдневно се судираат, најмногу во пограничната област. Во оваа прилика користеле три дронови. Исто така, беше објавено дека артилерискиот

Хезболах извршил серија напади врз Израел, користени се беспилотни летала, ракети и артилерија

Хезболах извршил серија напади врз Израел, користени се беспилотни летала, ракети и артилерија

Либански Хесболах соопшти дека извел низа напади на израелската војска, користејќи дронови, ракети и артилериски гранати, на северот на Израел, покрај границата со Либан. Од почетокот на војната на 7.октомври Изаел и Хесболах секојдневно се судираат, најмногу во пограничната област. Хесболах наведе во соопштението дека неговите борци денеска околу

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Либанскиот Хезболах се пофали со серија напади со беспилотни летала, ракети и артилериски гранати во северен Израел, во близина на границата со Либан. Од почетокот на војната на 7 октомври, Израел и Хезболах секојдневно се судираат, најмногу во пограничната област. Во оваа прилика користеле три дронови. Исто така, беше објавено дека артилерискиот оган

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Хезболах го нападна Израел со дронови и ракети, има жртви

Либанскиот Хезболах се пофали со серија напади со беспилотни летала, ракети и артилериски гранати во северен Израел, во близина на границата со Либан. Од почетокот на војната на 7 октомври, Израел и Хезболах секојдневно се судираат, најмногу во пограничната област. Во оваа прилика користеле три дронови. Исто така, беше објавено дека артилерискиот оган

Продолжуваат престрелките долж либанско-израелската граница

Продолжуваат престрелките долж либанско-израелската граница

Борбите на либанско-израелската граница продолжија и денеска повторно имаше престрелки, јави ДПА. Либанското шиитско движење Хезболах соопшти дека пукало врз израелски цели во пограничната област, особено известувајќи за „директен удар“ на кибуцот Ханита. Се наведува дека нападнале и неодредена локација со ракети и артилериски гранати, како и „концентрација