притисни ентер »

Виц: Трпе се враќа од кај љубовницата
Виц: Трпе се враќа од кај љубовницата

Виц: Трпе се враќа од кај љубовницата

Share Tweet Share Share Email Comments Трпе бил кај љубовницата и се вратил дома доцна во ноќта. Жена му го пречекала со прашање: – Каде беше до сега?! – Пааа… – Случајно состанокот на работа да не ти траеше многу долго?! – Да, да, на состанок… – А зошто мирисаш на женски парфем?! – Пааа… – До тебе на состанокот да не седеше некоја жена?! – Да! Секако,

Паметна

Паметна

Трпе бил кај љубовницата и се вратил дома доцна во ноќта. Жена му го пречекала со прашање: – Каде беше до сега?! – Пааа… – Случајно состанокот на работа да не ти траеше многу долго?! – Да, да, на состанок… – А зошто мирисаш на женски парфем?! – Пааа… – До тебе на состанокот да не седеше некоја жена?! – Да! Секако, до мене седеше најстарата колешка