притисни ентер »

Заев очекува да се докаже невиноста на Ременски
Заев очекува да се докаже невиноста на Ременски

Заев очекува да се докаже невиноста на Ременски

Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час поскоро ќе очекувам да се докаже таа невиност, за секако да може Фросина Ременски повторно да се врати во органите и телата на партијата, рече  денеска премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со неговиот колега Марјан Шарец. Премиерот најави дека партијата ќе носи одлуки за временото

Заев очекувам да се докаже невиноста на Ременски и таа да се врати во партиските органи

Заев очекувам да се докаже невиноста на Ременски и таа да се врати во партиските органи

Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час поскоро ќе очекувам да се докаже таа невиност, за секако да може Фросина Ременски повторно да се врати во органите и телата на партијата, изјави премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со неговиот колега Марјан Шарец. Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час

Заев: Очекувам да се докаже невиноста на Ременски

Заев: Очекувам да се докаже невиноста на Ременски

Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час поскоро ќе очекувам да се докаже таа невиност, за секако да може Фросина Ременски повторно да се врати во органите и телата на партијата, рече денеска премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со неговиот колега Марјан Шарец. Премиерот најави дека партијата ќе носи одлуки за временото

Заев: Очекувам да се докаже невиноста на Ременски

Заев: Очекувам да се докаже невиноста на Ременски

Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час поскоро ќе очекувам да се докаже таа невиност, за секако да може Фросина Ременски повторно да се врати во органите и телата на партијата, рече денеска премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со неговиот колега Марјан Шарец. Премиерот најави дека партијата ќе носи одлуки за временото

Заев: Очекувам да се докаже невиноста на Ременски

Заев: Очекувам да се докаже невиноста на Ременски

Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час поскоро ќе очекувам да се докаже таа невиност, за секако да може Фросина Ременски повторно да се врати во органите и телата на партијата, рече денеска премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со неговиот колега Марјан Шарец. Премиерот најави дека партијата ќе носи одлуки за временото

Заев: Лично верувам во невиноста на Ременски

Заев: Лично верувам во невиноста на Ременски

Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час поскоро ќе очекувам да се докаже таа невиност, за секако да може Фросина Ременски повторно да се врати во органите и телата на партијата, рече денеска премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со неговиот колега Марјан Шарец. Премиерот најави дека партијата ќе носи одлуки за временото

Заев очекува дека Ременски ќе ја докаже својата невиност и ќе се врати во партијата

Заев очекува дека Ременски ќе ја докаже својата невиност и ќе се врати во партијата

Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час поскоро ќе очекувам да се докаже таа невиност, за секако да може Фросина Ременски повторно да се врати во органите и телата на партијата, рече  денеска премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со неговиот колега Марјан Шарец. Премиерот најави дека партијата ќе носи одлуки за временото

Заев: Очекувам Ременски да докаже дека не е виновна и да се врати во партијата

Заев: Очекувам Ременски да докаже дека не е виновна и да се врати во партијата

Премиерот Заев попладнево изјави дека очекува Ременски да ја докаже својата невиност пред истражните органи. -Партијата ќе носи одлуки за временото суспендирање од Централниот одбор и Извршниот одбор. Тоа е принципиелен став, ние изградивме декларативни ставови, ги имаме вградено во нашите органи и тела на партијата. Јас лично верувам во невиноста

Заев: Лично верувам во невиноста на Ременски

Заев: Лично верувам во невиноста на Ременски

Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час поскоро ќе очекувам да се докаже таа невиност, за секако да може Фросина Ременски повторно да се врати во органите и телата на партијата, рече денеска премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со неговиот колега Марјан Шарец. Премиерот најави дека партијата ќе носи одлуки за временото

Заев: Очекувам да се докаже невиноста на Ременски

Заев: Очекувам да се докаже невиноста на Ременски

Лично верувам во невиноста и презумцијата на невиност и час поскоро ќе очекувам да се докаже таа невиност, за секако да може Фросина Ременски повторно да се врати во органите и телата на партијата, рече  денеска премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со неговиот колега Марјан Шарец. Премиерот најави дека партијата ќе носи одлуки за временото