притисни ентер »

Запознајте го Неум: Летувајте на море со цени како во Дојран
Запознајте го Неум: Летувајте на море со цени како во Дојран

Запознајте го Неум: Летувајте на море со цени како во Дојран

Сте помислиле ли дека на море можете да одите во Босна и Херцеговина. Единственото место во Босна на море се вика Неум. Нуди евтино летување а тоа е најважно за македонските туристи.Можете без проблем да седнете на ручек без постојано да гледате во ценовиникот. фото Аваз.ба На плажите може да си понесете и чадор и лежалка од дома а температурата речиси