притисни ентер »

Ни глас ни траг од Нефа мебел
Ни глас ни траг од Нефа мебел

Ни глас ни траг од Нефа мебел

Ни глас ни траг од Нефа мебел Добра софа за добра цена е мото на Нефа мебел  но 100тици муштерии останаа без добра софа откако веќе ја платиле добрата цена. Малкумина успеале во последен момент да земат некаков мебел иако не тој што го нарачале. Откако пред една недела од салоните почнале да добиваат одговори дека газдите не се тука и дека фирмата

„Нефа мебел“ остави стотици купувачи без платените нарачки

„Нефа мебел“ остави стотици купувачи без платените нарачки

Граѓаните кои се обиделе да дознаат нешто повеќе за своите нарачки не успеале во обидите поради тоа што во дуќаните нема вработени. Српско-руската фирма за мебел „Нефа мебел“ без никакви претходни најави ги затвори своите десетина продавници низ Македонија. Со тоа во неизвесност остави стотици купувачи од Македонија кои однапред платиле за нарачките,

„Нефа мебел“ преку ноќ ги затвори продавниците во Македонија, купувачите останаа без платените производи

„Нефа мебел“ преку ноќ ги затвори продавниците во Македонија, купувачите останаа без платените производи

Преку ноќ и без никаква најава, Српско-руската фирма „Нефа мебел“ ги затвори сите продавници во Македонија, а стотици купувачи се жалат дека останале без можност да ги добијат однапред платените нарачки. Фирмата имаше три продавници само во Скопје, но и во Тетово, Гостивар, Велес, Прилеп, Битола, Охрид. Сите одеднаш затвориле, а купувачите велат дека

По затворањето на продажните салони, избришани ФБ и ВЕБ страницата на „Нефа мебел“

По затворањето на продажните салони, избришани ФБ и ВЕБ страницата на „Нефа мебел“

По затворањето на продажните салони на „Нефа мебел", денеска целосно отстранети се Фејсбук и веб страницата на компанијата која во Македонија и Србија имаше отворено неколку продажни салони ширум државата. „Нефа мебел" е српско-руска фирма што пред неколку дена ги затвори сите продавници во Македонија и Србија. Произведувач на мебелот што се продаваше

Наседнати стотици граѓани кои купиле од Нефа, останале и без пари и без мебел

Наседнати стотици граѓани кои купиле од Нефа, останале и без пари и без мебел

Според српски „Блиц“, измамени се и стотици граѓани ширум Србија, а тешко дека ќе можат да бидат обештетени оние кои платиле а не добиле мебел, но и продавачите кои работеле во продажните салони. Наседнати стотици граѓани кои купиле од Нефа, останале и без пари и без мебел. Српско-руската фирма  „Нефа мебел“, без никакви најави затвори десетина продавници

„Нефа мебел“ измами стотици купувачи: Останаа и без мебел и без пари

„Нефа мебел“ измами стотици купувачи: Останаа и без мебел и без пари

Наседнати стотици граѓани кои купиле од Нефа, останале и без пари и без мебел. Српско-руската фирма „Нефа мебел“, без никакви најави затвори десетина продавници низ Македонија и остави во неизвесност стотици купувачи кои однапред имаат платено за нарачките, пренесува Канал 5 . – Испразнети преку ноќ останаа дуќаните на Нефа мебел во Скопје. Попусти

Измамени стотици граѓани, преку ноќ затворен ланец на продавници за мебел

Измамени стотици граѓани, преку ноќ затворен ланец на продавници за мебел

Стотици граѓани останаа и без пари и и без мебел откако преку ноќ се затворија продажните салони на српско – руската фирма „Нефа мебел“ во Македонија, но и во Србија. Во Македонија, компанијата има три продавници во Скопје – во Сити мол, Капитол Мол и во Градскиот трговски центар, но и во Велес, Гостивар, Прилеп, Битола, Тетово. Во четвртокот попладне

По затворањето на продажните салони, избришани Фејсбук и веб-страницата на „Нефа мебел“

По затворањето на продажните салони, избришани Фејсбук и веб-страницата на „Нефа мебел“

ИЗВОР Скопје24 | мај 25, 2019 По затворањето на продажните салони на „Нефа мебел”, денеска целосно отстранети се Фејсбук и веб страницата на компанијата која во Македонија и Србија имаше отворено неколку продажни салони ширум државата. „Нефа мебел” е српско-руска фирма што пред неколку дена ги затвори сите продавници во Македонија и Србија. Произведувач

„Нефа мебел“ затвори преку ноќ, стотици купувачи остануваат без платените нарачки?

„Нефа мебел“ затвори преку ноќ, стотици купувачи остануваат без платените нарачки?

Испразнети преку ноќ останаа дуќаните на Нефа мебел во Скопје. Попусти беа обидите на граѓаните кои уплатиле мебел за својот дом да дознаат нешто повеќе бидејќи во дуќаните нема вработени. Сопственикот кој по потекло е руски државјанин во Македонија и во Србија преку ноќ избегал ограбувајќи ги клиентите за нивните однапред платени нарачки. Во Србија

„Нефа мебел“ затвори преку ноќ, стотици купувачи остануваат без платените нарачки?

„Нефа мебел“ затвори преку ноќ, стотици купувачи остануваат без платените нарачки?

„Нефа мебел“ затвори преку ноќ, стотици купувачи остануваат без платените нарачки? Испразнети преку ноќ останаа дуќаните на Нефа мебел во Скопје. Попусти беа обидите на граѓаните кои уплатиле мебел за својот дом да дознаат нешто повеќе бидејќи во дуќаните нема вработени. Сопственикот кој по потекло е руски државјанин во Македонија и во Србија преку