притисни ентер »

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг
Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Еден од најбараните напаачи во Европа, Бенјамин Шешко (21), пред почетокот на Европското првенство донел одлука околу својата иднина. Изминатите недели Шешко најчесто се поврзуваше со Арсенал и Милан. Шешко, како што тврди трансфер-инсајдерот, Фабрицио Романо, решил да остане во Лајпциг. Според новинарот, Шешко верува дека најдобро за неговата кариера

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Еден од најбараните напаачи во Европа, Бенјамин Шешко (21), пред почетокот на Европското првенство донел одлука околу својата иднина. Изминатите недели Шешко најчесто се поврзуваше со Арсенал и Милан. Шешко, како што тврди трансфер-инсајдерот, Фабрицио Романо, решил да остане во Лајпциг. Според новинарот, Шешко верува дека најдобро за неговата кариера

Изненадување: Еден од најбараните напаѓачи ги разочара гигантите!

Изненадување: Еден од најбараните напаѓачи ги разочара гигантите!

Голгетерот на Лајпциг Бенџамин Шешко е беше еден од фудбалерите за кои најмногу се пишуваше во изминатиот период, но сега тој донесе одлука која ги разочара заинтересираните клубови. Најпознатиот трансфер инсајдер, Фабрицио Романо објави дека напаѓачот ќе остане во Лајпциг и ќе потпипе нов договор со подобри услови. Спасе Манев (Патувања низ Македонија):

Шешко ги разочара гигантите кои се „тепаа“ за неговиот потпис

Шешко ги разочара гигантите кои се „тепаа“ за неговиот потпис

Напаѓачот на Лајпциг, Бенјамин Шешко привлече голем интерес од европските гиганти со неговите настапи за бундеслигашот, но сега донесе одлука со која ги разочара заинтересираните страни. Новинарот Фабрицио Романо објави дека Шешко ќе остане во Лајпциг и ќе потпише нов клуб со „биковите“, односно ќе добие подобри услови како поголема плата и опција

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Еден од најбараните напаачи во Европа, Бенјамин Шешко (21), пред почетокот на Европското првенство донел одлука околу својата иднина. Изминатите недели Шешко најчесто се поврзуваше со Арсенал и Милан. Шешко, како што тврди трансфер-инсајдерот, Фабрицио Романо, решил да остане во Лајпциг. Според новинарот, Шешко верува дека најдобро за неговата кариера

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Еден од најбараните напаачи во Европа, Бенјамин Шешко (21), пред почетокот на Европското првенство донел одлука околу својата иднина. Изминатите недели Шешко најчесто се поврзуваше со Арсенал и Милан. Шешко, како што тврди трансфер-инсајдерот, Фабрицио Романо, решил да остане во Лајпциг. Според новинарот, Шешко верува дека најдобро за неговата кариера

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Шешко го бараа неколку клубови тој реши да остане во Лајпциг

Еден од најбараните напаачи во Европа, Бенјамин Шешко (21), пред почетокот на Европското првенство донел одлука околу својата иднина. Изминатите недели Шешко најчесто се поврзуваше со Арсенал и Милан. Шешко, како што тврди трансфер-инсајдерот, Фабрицио Романо, решил да остане во Лајпциг. Според новинарот, Шешко верува дека најдобро за неговата кариера