притисни ентер »

Софија Куновска му пиша на Заев
Софија Куновска му пиша на Заев

Софија Куновска му пиша на Заев

Заев, Пораките од граѓаните се јасни, арогантните, недостапните и неуспешните да заминат од функциите – му порача. Софија Куновска, актерка, граѓанска активистка и долгогодишна функционерка на СДСМ . Во малиот писмен придонес до Централниот однор на СДСМ , Куновска пишува: „Отсуството на правна држава, корупцијата, непотизмот, пазарењата, непочитувањето

Софија Куновска му пиша на Заев

Софија Куновска му пиша на Заев

Заев, Пораките од граѓаните се јасни, арогантните, недостапните и неуспешните да заминат од функциите – му порача. Софија Куновска, актерка, граѓанска активистка и долгогодишна функционерка на СДСМ . Во малиот писмен придонес до Централниот однор на СДСМ , Куновска пишува: „Отсуството на правна држава, корупцијата, непотизмот, пазарењата, непочитувањето

СДСМ пред одлука за најавената чистка – ќе замете ли метлата само во партиските дворови?

СДСМ пред одлука за најавената чистка – ќе замете ли метлата само во партиските дворови?

Ќе расчистат ли социјалдемократите вистински со своите кадри во администрацијата на утрешниот состанок на највисоките партиски органи, или метлата ќе остане да чисти само во партиските дворови. Премиерот се пофали дека почнал процесот за носење одговорност, ама стартот не е како што очекуваше јавноста а и како што тој сам повеќепати најавуваше,објави

НОВА ЛAГA: Метaта се сведе на партиски пpoмени, кадри кои може пак да аплицираат за исите позиции

НОВА ЛAГA: Метaта се сведе на партиски пpoмени, кадри кои може пак да аплицираат за исите позиции

Ќе pacчистат ли социјалдемократите вистински со своите кадри во администрацијата на утрешниот состанок на највисоките партиски органи…или метлата ќе остане да чиcти само во партиските дворови. Премиерот се пофали дека почнал процесот за носење одговopност, ама стартот не е како што очекуваше јавноста а и како што тој сам повеќепати најавуваше. Во очи

СДСМ пред одлука за најавената чистка – ќе замете ли метлата само во партиските дворови?

СДСМ пред одлука за најавената чистка – ќе замете ли метлата само во партиските дворови?

Ќе расчистат ли социјалдемократите вистински со своите кадри во администрацијата на утрешниот состанок на највисоките партиски органи…или метлата ќе остане да чисти само во партиските дворови. Премиерот се пофали дека почнал процесот за носење одговорност, ама стартот не е како што очекуваше јавноста а и како што тој сам повеќепати најавуваше. Во очи

Куновска му прати ФБ совет на Заев

Куновска му прати ФБ совет на Заев

Заев, Пораките од граѓаните се јасни, арогантните, недостапните и неуспешните да заминат од функциите – му порача. Софија Куновска, актерка, граѓанска активистка и долгогодишна функционерка на СДСМ . Во малиот писмен придонес до Централниот однор на СДСМ , Куновска пишува: „Отсуството на правна држава, корупцијата, непотизмот, пазарењата, непочитувањето

НЕ Е САМО APOГАНЦИЈАТА И НЕСПOCOБНОСТА: Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ од Софија Куновска

НЕ Е САМО APOГАНЦИЈАТА И НЕСПOCOБНОСТА: Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ од Софија Куновска

Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ Заев: Пораките од граѓаните се јасни, apогантните, недocтапните и нeycпешните ќе заминат од функциите. Граѓаните: Не се тие нашите пораки. Отcyството на пpaвна држава, коpyпцијата, нeпoтизмoт, пазаapeњата, нeпoчитyвањето на законите, пpeтоварената администрација, лoшитee кадровски политики, kpиминалот, нeмaњeто реформски

Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ од Софија Куновска

Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ од Софија Куновска

Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ Заев: Пораките од граѓаните се јасни, арогантните, недостапните и неуспешните ќе заминат од функциите. Граѓаните: Не се тие нашите пораки. Отсуството на правна држава, корупцијата, непотизмот, пазарењата, непочитувањето на законите, претоварената администрација, лошите кадровски политики, криминалот, немањето реформски

Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ од Софија Куновска

Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ од Софија Куновска

Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ од Софија Куновска Мал писмен придонес до ЦО на СДСМ Заев: Пораките од граѓаните се јасни, арогантните, недостапните и неуспешните ќе заминат од функциите. Граѓаните: Не се тие нашите пораки.

Куновска го „подбра“ Заев: Општинските ракодводства на СДСМ испаднаа виновни за „фантастичните“ резултати на власта

Куновска го „подбра“ Заев: Општинските ракодводства на СДСМ испаднаа виновни за „фантастичните“ резултати на власта

Актерката и поранешна пратеничка од СДСМ Софија Куновска на својот Фејсбук профил уптаи директна критика кон премиерот Зоран Заев , а по неговата одлука метлата најпрво да почне од општинските раководства на партијата. „О М Г ! (о мај гад). Денес изгледа треба да разбереме дека за лошите изборни резултати на претседателските избори се виновни и одговорни