притисни ентер »

Amazon работните задачи ги претвора во видео игри
Amazon работните задачи ги претвора во видео игри

Amazon работните задачи ги претвора во видео игри

Работните услови во магацините на Amazonсе прилично остри, па компанијата осмисли нови тактики за кои верува дека ќе им го олеснат животот на вработените. Тие ја претвориле продавницата во видео игра и почнале со инсталирање на големи екрани покрај работните станици. На нив ќе се прикажуваат едноставни игри со имиња како “PicksInSpace”, “Mission Racer”

Amazon работните задачи ги претвора во видео игри

Amazon работните задачи ги претвора во видео игри

Работните услови во магацините на Amazonсе прилично остри, па компанијата осмисли нови тактики за кои верува дека ќе им го олеснат животот на вработените. Тие ја претвориле продавницата во видео игра и почнале со инсталирање на големи екрани покрај работните станици. На нив ќе се прикажуваат едноставни игри со имиња како “PicksInSpace”, “Mission Racer”

Amazon работните задачи ги претвора во видео игри

Amazon работните задачи ги претвора во видео игри

Работните услови во магацините на Amazonсе прилично остри, па компанијата осмисли нови тактики за кои верува дека ќе им го олеснат животот на вработените. Тие ја претвориле продавницата во видео игра и почнале со инсталирање на големи екрани покрај работните станици. На нив ќе се прикажуваат едноставни игри со имиња како “PicksInSpace”, “Mission Racer”

Кој не би посакал ваква работа: Амазон својата продавница ја претворил во видео игра

Кој не би посакал ваква работа: Амазон својата продавница ја претворил во видео игра

Работните услови во складиштата на Амазон се прилично остри, па компанијата осмислила нови тактики за кои верува дека ќе им го олеснат животот на вработените. Тие ја претвориле продавницата во видео игра и почнале со инсталирање на големи екрани покрај работните станици. На нив ќе се прикажуваат едноставни игри со имиња како “PicksInSpace”, “Mission

Amazon ги претвора бизнис задачите во видео игри

Amazon ги претвора бизнис задачите во видео игри

Работните услови во магацините на Amazon се прилично остри, па компанијата измислила нови тактики за кои се верува дека ќе го олесни животот на вработените. Тие ја претвориле работата во видео игра и почнале да инсталираат големи екрани покрај работните станици. На нив ќе се прикажуваат едноставни игри со имиња како PicksInSpace, Mission Racer и CastleCrafter

Кој не би посакал ваква работа: Амазон својата продавница ја претворил во видео игра

Кој не би посакал ваква работа: Амазон својата продавница ја претворил во видео игра

Работните услови во складиштата на Амазон се прилично остри, па компанијата осмислила нови тактики за кои верува дека ќе им го олеснат животот на вработените. Тие ја претвориле продавницата во видео игра и почнале со инсталирање на големи екрани покрај работните станици. На нив ќе се прикажува едноставни игри со имиња како "PicksInSpace", "Mission