притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи
Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за Договорот со Грција за промена на името, па, така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише се што е македонско повеќе не може да се поништи.Заев свесно ја замајува јавноста оти Договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно правно-призната процедура

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

„Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за Договорот со Грција за промена на името, па, така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише се што е македонско повеќе не може да се поништи. Ја информираме јавноста дека Заев свесно ја замајува јавноста оти Договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за Договорот со Грција за промена на името, па, така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише се што е македонско повеќе не може да се поништи.Заев свесно ја замајува јавноста оти Договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно правно-призната процедура

Единствена Македонија: Заев лаже дека договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Заев лаже дека договорот за промена на името не може да се поништи

Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за договорот со Грција за промена на името, па така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише сè што е македонско повеќе не може да се поништи. Заев свесно ја замајува јавноста оти договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно правно-призната процедура

Единствена Македонија: Зоран Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Зоран Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за Договорот со Грција за промена на името, па, така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише се што е македонско повеќе не може да се поништи. Ја информираме јавноста дека Заев свесно ја замајува јавноста оти Договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно

Заев и Ципрас на бизнис форум-Потпишани повеќе документи за билатерална соработка

Заев и Ципрас на бизнис форум-Потпишани повеќе документи за билатерална соработка

Придружуван од голема владина и бизнис делегација, грчкиот премиер утрината беше пречекан на скопскиот аеродром, по што беа потпишани повеќе билатерални документи. Следуваше и заедничка прес конференција, а престојот на Ципрас продолжи попладнево на бизнис форум. Пред Александар Палас е колега Александар Видиновски..

Во живо од македонско-грчкиот бизнис форум: Повеќе од сто големи и средни грчки компании заинтересирани за инвестирање во земјава

Во живо од македонско-грчкиот бизнис форум: Повеќе од сто големи и средни грчки компании заинтересирани за инвестирање во земјава

Премиерите Зоран Заев и Алексис Ципрас ќе се обрата пред бизнис заедниците од двете земји ан Бизнис форумот, кој се одржува во хотелот Александар Палас во Скопје. Во делегацијата што ќе го придружува Ципрас за време на посетата на Скопје, покрај министри во Владата, се и претставници на повеќе од сто големи и средни грчки компании кои се заинтересирани

ВО ЖИВО: Заев и Ципрас на Бизнис форумот во „Алекандар Палас“

ВО ЖИВО: Заев и Ципрас на Бизнис форумот во „Алекандар Палас“

Премиерите Зоран Заев и Алексис Ципрас попладнево во „Александар Палас“ ќе се обратат на Бизнис форум. Како што е познато, заедно со Ципрас во Скопје допатуваа и стотина претставници од големи и средни грчки компании, кои учествуваат на форумот.

(Живо) Поздравни обраќања на Заев и Ципрас на Бизнис форумот

(Живо) Поздравни обраќања на Заев и Ципрас на Бизнис форумот

Премиерите Зоран Заев и Алексис Ципрас денеска ќе се обратат на Бизнис форумот во хотелот „Александар Палас“, како дел од агендата на посетата на грчкиот премиер. Повеќе меморандуми за соработка беа потпишани денеска меѓу министрите на двете земји за унапредување на соработката во различни сфери, а попладнево се одржува бизнис форум на кој 400 стопанственици