притисни ентер »

Аdidas промовира 3D CMPT очила за сонце
Аdidas промовира 3D CMPT очила за сонце

Аdidas промовира 3D CMPT очила за сонце

Аdidas  во соработка со компанијата за очила Marcolin создаде футуристички очила за сонце во ограничено издание од 150 парчиња, наречени 3D CMPT. Мат црните рамки се направени  со најновата генерација на 3D печатачи кои ткаат флексибилна најлонска структура. Специјален слој создава текстуриран гумиран ефект низ спиралната површина. Очилата за сонце