притисни ентер »

Посебен режим на сообраќај утре во Скопје
Посебен режим на сообраќај утре во Скопје

Посебен режим на сообраќај утре во Скопје

-Протестот ќе се одвива со траса на движење од ул.„Мирче Ацев“–ССМ, ул.„Филип Втори Македонски“, десно по ул.„Димитрие Чуповски“ пред Министерство за правда, десно по бул.„ВМРО“ и лево по бул.„Илинден“ пред Влада на Република Македонија, информираат од МВР. Од тие причини Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим

Посебен режим на сообраќај во четврток во Скопје

Посебен режим на сообраќај во четврток во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека на 28.09.2023 година (четврток) со почеток во 09.00 часот, поради одржување на синдикален протест, ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на подрачјето на град Скопје. Протестот ќе се одвива со траса на движење од ул.„Мирче Ацев“–ССМ, ул.„Филип Втори Македонски“, десно по ул.„Димитрие

Посебен режим на сообраќај утре во Скопје

Посебен режим на сообраќај утре во Скопје

реклама Министерството за внатрешни работи информира дека утре со почеток во 9:00 часот, поради одржување на синдикален протест, ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на подрачјето на град Скопје. -Протестот ќе се одвива со траса на движење од ул.„Мирче Ацев“–ССМ, ул.„Филип Втори Македонски“, десно по ул.„Димитрие Чуповски“ пред Министерство за

Центарот на Скопје утре блокиран, најавен синдикален протест во 9 часот

Центарот на Скопје утре блокиран, најавен синдикален протест во 9 часот

Центарот на Скопје утре блокиран, најавен синдикален протест во 9 часот Министерството за внатрешни работи информира дека утре со почеток во 09.00 часот, поради одржување на синдикален протест, ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на подрачјето на град Скопје. Протестот ќе се одвива со траса на движење од ул.„Мирче Ацев“–ССМ, ул.„Филип Втори

Утре посебен режим на сообраќај во Скопје

Утре посебен режим на сообраќај во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека утре со почеток во девет часот, поради одржување на синдикален протест, ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на подрачјето на град Скопје. Протестот ќе се одвива со траса на движење од улицата „Мирче Ацев“–ССМ, улицата „Филип Втори Македонски“, десно по улицата „Димитрие Чуповски“

Центарот на Скопје утре блокиран, најавен синдикален протест во 9 часот

Центарот на Скопје утре блокиран, најавен синдикален протест во 9 часот

Министерството за внатрешни работи информира дека утре со почеток во 09.00 часот, поради одржување на синдикален протест, ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на подрачјето на град Скопје. Протестот ќе се одвива со траса на движење од ул.„Мирче Ацев“–ССМ, ул.„Филип Втори Македонски“, десно по ул.„Димитрие Чуповски“ пред Министерство за правда,

Посебен сообраќаен режим утре во Скопје

Посебен сообраќаен режим утре во Скопје

19 Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека на 28.09.2023 година (четврток) со почеток во 09.00 часот, поради одржување на синдикален протест, ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на подрачјето на град Скопје. Протестот ќе се одвива со траса на движење од ул.„Мирче Ацев“–ССМ, ул.„Филип Втори Македонски“, десно по ул.„Димитрие

Утре посебен сообраќаен режим во Скопје

Утре посебен сообраќаен режим во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека на 28.09.2023 година (четврток) со почеток во 09.00 часот, поради одржување на синдикален протест, ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на подрачјето на град Скопје. Протестот ќе се одвива со траса на движење од ул.„Мирче Ацев“–ССМ, ул.„Филип Втори Македонски“, десно по ул.„Димитрие

Посебен режим на сообраќај во четврток во Скопје

Посебен режим на сообраќај во четврток во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека на 28.09.2023 година (четврток) со почеток во 09.00 часот, поради одржување на синдикален протест, ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на подрачјето на град Скопје. Протестот ќе се одвива со траса на движење од ул. „Мирче Ацев“ – ССМ, ул. „Филип Втори Македонски“, десно по ул. „Димитрие

Посебен режим на сообраќај во четврток во Скопје

Посебен режим на сообраќај во четврток во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека на 28.09.2023 година (четврток) со почеток во 09.00 часот, поради одржување на синдикален протест, ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на подрачјето на град Скопје. Протестот ќе се одвива со траса на движење од ул.„Мирче Ацев“–ССМ, ул.„Филип Втори Македонски“, десно по ул.„Димитрие