притисни ентер »

Изарчено време
Изарчено време

Изарчено време

Не постои власт и опозиција во класичен смисол. Сѐ е обична фарса на перфидна и дискретна коалиција. Функционираат во симбиоза како приватна корпорација, која во име на евроатлантската стратегија здушно делува за разнебитување на македонизмот. Живи биле, па виделе дали по парламентарните избори сегашната опозиција ќе се согласи за уставни измени? Пишува: