притисни ентер »

Ја губиме ли битката против лудаците?
Ја губиме ли битката против лудаците?

Ја губиме ли битката против лудаците?

Ја губиме ли битката против лудаците? Никола Тодоров Пред 54 секунди Никола Тодоров. / Фото: Архива на Слободен печат Додека расплакани од тага, со многу гнев, обземени од бес поради убиството на Вања Ѓорчевска, лутаме низ овие немирни води, се поставува прашањето дали сме опремени да ја пребродиме бурата? Додека сѐ уште не можам да прифатам дека некој