притисни ентер »

Без вода делови од Кисела Вода
Без вода делови од Кисела Вода

Без вода делови од Кисела Вода

Без вода денеска од 9 часот се корисниците во дел од ул.„Христо Татарчев“ и крак 2 во општината Кисела Вода, а намален притисок ќе имаат дел од корисниците во населбата, соопшти ЈП Водовод и канализација. Причина за прекинот во водоснабдувањето, како што се посочува, е уличен дефект ф200мм на ул.„Христо Татарчев“ бб кај кружниот тек и ќе трае до неговото

Без вода делови од Кисела Вода

Без вода делови од Кисела Вода

Без вода денеска од 9 часот се корисниците во дел од улицата „Христо Татарчев“ и крак 2 во општината Кисела Вода, а намален притисок ќе имаат дел од  корисниците во истоимената населба, соопштија од јавното претпријатие „Водовод и канализација“. Причина за прекинот во водоснабдувањето е дефект на улицата „Христо Татарчев“ бб кај кружниот тек и ќе трае

Без вода дел од корисниците од село Бардовци

Без вода дел од корисниците од село Бардовци

Поради дефект на приклучна цевка на улица „6“ во село Бардовци, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од селото. Како што информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10 часот до санирање на дефектот.

Без вода делови од Скопје

Без вода делови од Скопје

Поради дефект на приклучна цевка „Ф-1“ на улица „6“ во село Бардовци, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од селото. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10 часот до санирање на дефектот. Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод

Дефект во Бардовци, дел од корисниците без вода

Дефект во Бардовци, дел од корисниците без вода

Поради дефект на приклучна цевка „Ф-1“ на улица „6“ во село Бардовци, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од селото. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10 часот до санирање на дефектот.

Без вода неколку локации во Куманово

Без вода неколку локации во Куманово

Неколку локации во Куманово денеска привремено се без вода поради дефекти во водоводната мрежа. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода во текот на денешниот ден ќе бидат Центар за култура „Трајко Прокопиев”, како и улиците „6 Април“, „Боро Соколов“ и „Народна Револуција“ бр.163 и околни објекти. Екипите на ЈП „Водовод“