притисни ентер »

Иџе се враќа во ТЦР: Македонското знаме заслужува да биде на врвот
Иџе се враќа во ТЦР: Македонското знаме заслужува да биде на врвот

Иџе се враќа во ТЦР: Македонското знаме заслужува да биде на врвот

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски Иџе и оваа сезона е дел од ТЦР Европскиот шампионат, но за жал не од почетокот на сезоната. Заради финанскиски проблеми не беше во можност од самиот старт на сезоната да биде дел од овој шампионат, но како што најави наскоро им се враќа на патеките. „Жалиме што поради недостиг на финансии не можевме