притисни ентер »

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”
Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата „Мариовска”, како и улиците „Баница” и „Кратовска“. „Денес започнуваме со градежен зафат за реконструкција на

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата „Мариовска”, како и улиците „Баница” и „Кратовска“. „Денес започнуваме со градежен зафат за реконструкција на

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница”, „Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница”, „Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата „Мариовска”, како и улиците „Баница” и „Кратовска”. -Денес започнуваме со градежен

Кисела Вода ги реконструира улиците ”Баница” ,“Кратовска” и три крака на “Мариовска”

Кисела Вода ги реконструира улиците ”Баница” ,“Кратовска” и три крака на “Мариовска”

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот на општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата “Мариовска”, како и улиците ”Баница” и “Кратовска”. -Денес започнуваме со градежен

Општина Кисела Вода ги реконструира улиците ”Баница” ,“Кратовска” и три крака на “Мариовска”

Општина Кисела Вода ги реконструира улиците ”Баница” ,“Кратовска” и три крака на “Мариовска”

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот на општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата “Мариовска”, како и улиците ”Баница” и “Кратовска”. – Денес започнуваме со градежен

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата „Мариовска”, како и улиците „Баница” и „Кратовска“. „Денес започнуваме со градежен зафат за реконструкција на

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата „Мариовска”, како и улиците „Баница” и „Кратовска“. „Денес започнуваме со градежен зафат за реконструкција на

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата „Мариовска”, како и улиците „Баница” и „Кратовска“. „Денес започнуваме со градежен зафат за реконструкција на