притисни ентер »

Дачиќ: Пацили со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго
Дачиќ: Пацили со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Дачиќ: Пацили со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ, за денешните „Вечерњи новости” изјави дека косовскиот министер за надворешни работи, Беџет Пацоли, неодамна испратил својот човек во Конго со 500.000 долари за да ја „убеди” новата влада таму да го признае Косово. На почетокот на мај, Пацоли објави дека Конго „наскоро ќе го признае Косово”, но во

Дачиќ: Пацоли со 500.000 долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Дачиќ: Пацоли со 500.000 долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ, за денешните „Вечерњи новости” изјави дека косовскиот министер за надворешни работи, Беџет Пацоли, неодамна испратил својот човек во Конго со 500.000 долари за да ја „убеди” новата влада таму да го признае Косово. На почетокот на мај, Пацоли објави дека Конго „наскоро ќе го признае Косово”, но во

Дачиќ: Пацили со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Дачиќ: Пацили со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ, за денешните „Вечерњи новости” изјави дека косовскиот министер за надворешни работи, Беџет Пацоли, неодамна испратил својот човек во Конго со 500.000 долари за да ја „убеди” новата влада таму да го признае Косово. На почетокот на мај, Пацоли објави дека Конго „наскоро ќе го признае Косово”, но во

Дачиќ: Пацоли со чек од 500.000 долари „купува“ признавање

Дачиќ: Пацоли со чек од 500.000 долари „купува“ признавање

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ, за денешните „Вечерњи новости” изјави дека косовскиот министер за надворешни работи, Беџет Пацоли, неодамна испратил својот човек во Конго со 500.000 долари за да ја „убеди” новата влада таму да го признае Косово. На почетокот на мај, Пацоли објави дека Конго „наскоро ќе го признае Косово”, но во

Дачиќ: Пацили со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Дачиќ: Пацили со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ, за денешните „Вечерњи новости” изјави дека косовскиот министер за надворешни работи, Беџет Пацоли, неодамна испратил својот човек во Конго со 500.000 долари за да ја „убеди” новата влада таму да го признае Косово. На почетокот на мај, Пацоли објави дека Конго „наскоро ќе го признае Косово”, но во

Дачиќ: Пацоли со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Дачиќ: Пацоли со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ, за денешните „Вечерњи новости” изјави дека косовскиот министер за надворешни работи, Беџет Пацоли, неодамна испратил својот човек во Конго со 500.000 долари за да ја „убеди” новата влада таму да го признае Косово. На почетокот на мај, Пацоли објави дека Конго „наскоро ќе го признае Косово”, но во

Дачиќ: Пацили со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Дачиќ: Пацили со 500 илјади долари сакал да купи признавање на Косово од Конго

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ, за денешните „Вечерњи новости” изјави дека косовскиот министер за надворешни работи, Беџет Пацоли, неодамна испратил својот човек во Конго со 500.000 долари за да ја „убеди” новата влада таму да го признае Косово. На почетокот на мај, Пацоли објави дека Конго „наскоро ќе го признае Косово”, но во

Пацоли со пари купува признанија за Косово, вели Дачиќ

Пацоли со пари купува признанија за Косово, вели Дачиќ

Косовскиот министер за надворешни работи и мултимилионер, Беџет Пацоли, неодамна испратил својот човек во Конго со 500.000 долари со цел да ја „убеди” новата влада да го признае Косово, изјави шефот на српската дипломатија за „Вечерњи новости”. Министерот за надворешни Ивица Дачиќ, во последните десет дена посети седум земји на африканскиот континент,

Дачиќ : Пацоли ме натера да одам во Конго

Дачиќ : Пацоли ме натера да одам во Конго

Дачиќ во утринска емисија на ТВ Прва рече дека односите во меѓународната заедница асе смениле и дека се помал број земји го признаваат Косово. ,,Тие никаде немаат мнозинство , тие никаде не може да бидат избрани.” , рече Дачиќ. Тој рече и дека косовскиот министер Беџет Пацоли постојано му дава задачи и откако тој изјавил дека Конго ќе го признае Косово

Со 500.000 долари Пацоли сакал да купи признавање на Косово од Конго, тврди Дачиќ

Со 500.000 долари Пацоли сакал да купи признавање на Косово од Конго, тврди Дачиќ

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ, за денешните „Вечерњи новости” изјави дека косовскиот министер за надворешни работи, Беџет Пацоли, неодамна испратил својот човек во Конго со 500.000 долари за да ја „убеди” новата влада таму да го признае Косово. На почетокот на мај, Пацоли објави дека Конго „наскоро ќе го признае Косово”, но во