притисни ентер »

Одлична функција за iPhone штотуку стана подобра ВИДЕО
Одлична функција за iPhone штотуку стана подобра ВИДЕО

Одлична функција за iPhone штотуку стана подобра ВИДЕО

Минатиот месец разговаравме за тоа како Apple го ажурираше интерфејсот со сијалицата за iOS 18, а сега донесе уште некои иновации. Најновото ажурирање за iOS 18, бета 3, вклучува дополнителни подобрувања на корисничкиот интерфејс, што го олеснува користењето. OK this new flashlight UI in iOS 18 beta 3 has absolutely no right to go this hard. Too cool

Одлична карактеристика за iPhone штотуку стана подобра

Одлична карактеристика за iPhone штотуку стана подобра

Најновото ажурирање за iOS 18, бета 3, вклучува дополнителни подобрувања на корисничкиот интерфејс, што го олеснува користењето. TechCrunch објаснува дека во iOS 18 бета 3, дизајнот на батериската ламба сега вклучува „закривена линија“ што ја означува и ширината и јачината на зракот. Можеби описот е малку збунувачки, па најдобро е да погледнете како

Одлична карактеристика за iPhone штотуку стана подобра

Одлична карактеристика за iPhone штотуку стана подобра

Најновото ажурирање за iOS 18, бета 3, вклучува дополнителни подобрувања на корисничкиот интерфејс, што го олеснува користењето. TechCrunch објаснува дека во iOS 18 бета 3, дизајнот на батериската ламба сега вклучува „закривена линија“ што ја означува и ширината и јачината на зракот. Можеби описот е малку збунувачки, па најдобро е да погледнете како