притисни ентер »

Нови Сад: Почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Нови Сад: Почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува 24-от EXIT, повеќенаграден меѓународен летен музички фестивал, каде се очекуваат над 1.000 изведувачи од регионот и целиот свет. Првиот ден од фестивалот е во знакот на роденденот на Никола Тесла, со слоганот „Заедно да ја разбудиме нашата супермоќ“, а музичката програма ќе ја

Во Нови Сад почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Во Нови Сад почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува 24-от EXIT, повеќенаграден меѓународен летен музички фестивал, каде се очекуваат над 1.000 изведувачи од регионот и целиот свет, јави дописникот на МИА од Белград. Првиот ден од фестивалот е во знакот на роденденот на Никола Тесла, со слоганот „Заедно да ја разбудиме нашата супермоќ“,

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува EXIT

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува EXIT

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува 24-от EXIT, повеќенаграден меѓународен летен музички фестивал, каде се очекуваат над 1.000 изведувачи од регионот и целиот свет, јави дописникот на МИА од Белград. Првиот ден од фестивалот е во знакот на роденденот на Никола Тесла, со слоганот „Заедно да ја разбудиме нашата супермоќ“,

Во Нови Сад почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Во Нови Сад почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува 24-от EXIT, повеќенаграден меѓународен летен музички фестивал, каде се очекуваат над 1.000 изведувачи од регионот и целиот свет, јави дописникот на МИА од Белград. Првиот ден од фестивалот е во знакот на роденденот на Никола Тесла, со слоганот „Заедно да ја разбудиме нашата супермоќ“,

Почнува EXIT во Нови Сад, најголемиот музички фестивал во регионот

Почнува EXIT во Нови Сад, најголемиот музички фестивал во регионот

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува 24-от EXIT, повеќенаграден меѓународен летен музички фестивал, каде се очекуваат над 1.000 изведувачи од регионот и целиот свет, јави дописникот на МИА од Белград. Првиот ден од фестивалот е во знакот на роденденот на Никола Тесла, со слоганот „Заедно да ја разбудиме нашата супермоќ“,

Почнува EXIT во Нови Сад, најголемиот музички фестивал во регионот

Почнува EXIT во Нови Сад, најголемиот музички фестивал во регионот

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува 24-от EXIT, повеќенаграден меѓународен летен музички фестивал, каде се очекуваат над 1.000 изведувачи од регионот и целиот свет, јави дописникот на МИА од Белград. Првиот ден од фестивалот е во знакот на роденденот на Никола Тесла, со слоганот „Заедно да ја разбудиме нашата супермоќ“,

Во Нови Сад почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Во Нови Сад почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува 24-от EXIT, повеќенаграден меѓународен летен музички фестивал, каде се очекуваат над 1.000 изведувачи од регионот и целиот свет. Првиот ден од фестивалот е во знакот на роденденот на Никола Тесла, со слоганот „Заедно да ја разбудиме нашата супермоќ“, а музичката програма ќе ја

Во Нови Сад почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Во Нови Сад почнува EXIT, најголемиот музички фестивал во регионот

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува 24-от EXIT, повеќенаграден меѓународен летен музички фестивал, каде се очекуваат над 1.000 изведувачи од регионот и целиот свет, јави дописникот на МИА од Белград. Првиот ден од фестивалот е во знакот на роденденот на Никола Тесла, со слоганот „Заедно да ја разбудиме нашата супермоќ“,

Во Нови Сад почнува EXIT, ќе има над  200.000 посетители

Во Нови Сад почнува EXIT, ќе има над 200.000 посетители

Од денеска до 14 јули на Петроварадинската тврдина во Нови Сад се одржува 24-от EXIT, повеќенаграден меѓународен летен музички фестивал, каде се очекуваат над 1.000 изведувачи од регионот и целиот свет, јави дописникот на МИА од Белград. Првиот ден од фестивалот е во знакот на роденденот на Никола Тесла, со слоганот „Заедно да ја разбудиме нашата супермоќ“,