притисни ентер »

Совршена клима и божествено кафе: 5 причини зошто Оман е прекрасна држава
Совршена клима и божествено кафе: 5 причини зошто Оман е прекрасна држава

Совршена клима и божествено кафе: 5 причини зошто Оман е прекрасна држава

Оваа најстара независна земја во арапскиот свет е прилично традиционална и нема да најдете облакодери, како и огромни трговски центри. Во секој случај, Оман е посебен, и ова се 5 причини зошто тоа е така. 1. Совршена клима Пустинската тропска клима подразбира многу малку годишни врнежи и многу топли лета. Температурите помеѓу јуни и септември покажуваат