притисни ентер »

Паднал од трети кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило
Паднал од трети кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Паднал од трети кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Снимката од безбедносната камера се појави на мрежите и брзо стана вирална, а локалните медиуми објавија дека единствената штета е забележана на автомобилот паркиран на улицата Ленин. Телеграмскиот канал База со шеговит тон пренесува дека момчето не сакало да се „замара со скалите“, туку си заминал низ прозорецот од станот. Го гледаме моментот кога

Паднал од трети кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Паднал од трети кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Снимката од безбедносната камера се појави на мрежите и брзо стана вирална, а локалните медиуми објавија дека единствената штета е забележана на автомобилот паркиран на улицата Ленин. Телеграмскиот канал База со шеговит тон пренесува дека момчето не сакало да се „замара со скалите“, туку си заминал низ прозорецот од станот. Го гледаме моментот кога

Паднал од трет кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Паднал од трет кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Снимката од безбедносната камера се појави на мрежите и брзо стана вирална, а локалните медиуми објавија дека единствената штета е забележана на автомобилот паркиран на улицата Ленин. Телеграмскиот канал База со шеговит тон пренесува дека момчето не сакало да се „замара со скалите“, туку си заминал низ прозорецот од станот. Го гледаме моментот кога

Паднал од трет кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Паднал од трет кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Снимката од безбедносната камера се појави на мрежите и брзо стана вирална, а локалните медиуми објавија дека единствената штета е забележана на автомобилот паркиран на улицата Ленин. Телеграмскиот канал База со шеговит тон пренесува дека момчето не сакало да се „замара со скалите“, туку си заминал низ прозорецот од станот. Го гледаме моментот кога

Паднал од трети кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Паднал од трети кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Снимката од безбедносната камера се појави на мрежите и брзо стана вирална, а локалните медиуми објавија дека единствената штета е забележана на автомобилот паркиран на улицата Ленин. Телеграмскиот канал База со шеговит тон пренесува дека момчето не сакало да се „замара со скалите“, туку си заминал низ прозорецот од станот. Го гледаме моментот кога

Паднал од трет кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Паднал од трет кат врз автомобил и продолжил да оди како ништо да не се случило

Снимката од безбедносната камера се појави на мрежите и брзо стана вирална, а локалните медиуми објавија дека единствената штета е забележана на автомобилот паркиран на улицата Ленин. Телеграмскиот канал База со шеговит тон пренесува дека момчето не сакало да се „замара со скалите“, туку си заминал низ прозорецот од станот. Го гледаме моментот кога