притисни ентер »

Голман среде натпревар истепа соиграч
Голман среде натпревар истепа соиграч

Голман среде натпревар истепа соиграч

Бизарен инцидент се случи на натпревар во Северна Ирска. На натпреварот Гленторан-Колерејн, голманот на домашниот тим, Арон Меки, физички го нападна соиграчот, Боби Барнс. По голот што го постигнаа фудбалерите на Колерејн, голманот го нападна својот соиграч. Судијата веднаш му покажа црвен картон. Натпреварот заврши без победник 2:2. BIG TALKING POINT

Голман среде натпревар истепа соиграч

Голман среде натпревар истепа соиграч

Бизарен инцидент се случи на натпревар во Северна Ирска. На натпреварот Гленторан-Колерејн, голманот на домашниот тим, Арон Меки, физички го нападна соиграчот, Боби Барнс. По голот што го постигнаа фудбалерите на Колерејн, голманот го нападна својот соиграч. Судијата веднаш му покажа црвен картон. Натпреварот заврши без победник 2:2. BIG TALKING POINT

Голман среде натпревар истепа соиграч

Голман среде натпревар истепа соиграч

Бизарен инцидент се случи на натпревар во Северна Ирска. На натпреварот Гленторан-Колерејн, голманот на домашниот тим, Арон Меки, физички го нападна соиграчот, Боби Барнс. По голот што го постигнаа фудбалерите на Колерејн, голманот го нападна својот соиграч. Судијата веднаш му покажа црвен картон. Натпреварот заврши без победник 2:2. BIG TALKING POINT

Голман среде натпревар истепа соиграч

Голман среде натпревар истепа соиграч

Бизарен инцидент се случи на натпревар во Северна Ирска. На натпреварот Гленторан-Колерејн, голманот на домашниот тим, Арон Меки, физички го нападна соиграчот, Боби Барнс. По голот што го постигнаа фудбалерите на Колерејн, голманот го нападна својот соиграч. Судијата веднаш му покажа црвен картон. Натпреварот заврши без победник 2:2.

Голман среде натпревар истепа соиграч

Голман среде натпревар истепа соиграч

Бизарен инцидент се случи на натпревар во Северна Ирска. На натпреварот Гленторан-Колерејн, голманот на домашниот тим, Арон Меки, физички го нападна соиграчот, Боби Барнс. По голот што го постигнаа фудбалерите на Колерејн, голманот го нападна својот соиграч. Судијата веднаш му покажа црвен картон. Натпреварот заврши без победник 2:2. BIG TALKING POINT

Голман среде натпревар истепа соиграч

Голман среде натпревар истепа соиграч

Бизарен инцидент се случи на натпревар во Северна Ирска. На натпреварот Гленторан-Колерејн, голманот на домашниот тим, Арон Меки, физички го нападна соиграчот, Боби Барнс. По голот што го постигнаа фудбалерите на Колерејн, голманот го нападна својот соиграч. Судијата веднаш му покажа црвен картон. Натпреварот заврши без победник 2:2.

Неверојатна ситуација во Ирска: Голман доби црвен картон откако го нокаутираше својот соиграч

Неверојатна ситуација во Ирска: Голман доби црвен картон откако го нокаутираше својот соиграч

Навистина бизарен инцидент се случи во Ирска во натпревар од најсилната лига во оваа земја помеѓу Гленторан и Колерејн. Голманот на Гленторан, Ерон Меккери заработи директен црвен картон откако физички го нападна својот соиграч, Боби Бурнс кој беше виновен за голот на противничката екипа. При резултат 2:1 за Гленторан, Колерејн постигна гол во 80.

Голман среде натпревар истепа соиграч

Голман среде натпревар истепа соиграч

Бизарен инцидент се случи на натпревар во Северна Ирска. На натпреварот Гленторан-Колерејн, голманот на домашниот тим, Арон Меки, физички го нападна соиграчот, Боби Барнс. По голот што го постигнаа фудбалерите на Колерејн, голманот го нападна својот соиграч. Судијата веднаш му покажа црвен картон. Натпреварот заврши без победник 2:2. BIG TALKING POINT

Голман среде натпревар истепа соиграч

Голман среде натпревар истепа соиграч

Бизарен инцидент се случи на натпревар во Северна Ирска. На натпреварот Гленторан-Колерејн, голманот на домашниот тим, Арон Меки, физички го нападна соиграчот, Боби Барнс. По голот што го постигнаа фудбалерите на Колерејн, голманот го нападна својот соиграч. Судијата веднаш му покажа црвен картон. Натпреварот заврши без победник 2:2. BIG TALKING POINT