притисни ентер »

Galaxy Note 10 би можел да биде поголем од претходникот
Galaxy Note 10 би можел да биде поголем од претходникот

Galaxy Note 10 би можел да биде поголем од претходникот

Се појавија нови гласини во врска со новиот Galaxy Note 10 на Samsung, кој би требало да биде претставен во текот на летото оваа година. Наместо 18,5:9, екранот на новиот Galaxy Note 10 би можел да биде со сооднос 19:9, а можна е и дијагонала од 6,66-инчи (16,9 сантиметри), наместо претходната големина на екранот која кај „деветката“ изнесува 6,4-инчи

Galaxy Note 10 би можел да биде поголем од претходникот

Galaxy Note 10 би можел да биде поголем од претходникот

Се појавија нови гласини во врска со новиот Galaxy Note 10 на Samsung, кој би требало да биде претставен во текот на летото оваа година. Наместо 18,5:9, екранот на новиот Galaxy Note 10 би можел да биде со сооднос 19:9, а можна е и дијагонала од 6,66-инчи (16,9 сантиметри), наместо претходната големина на екранот која кај „деветката“ изнесува 6,4-инчи

Galaxy Note 10 би можел да биде поголем од претходникот

Galaxy Note 10 би можел да биде поголем од претходникот

Се појавија нови гласини во врска со новиот Galaxy Note 10 на Samsung, кој би требало да биде претставен во текот на летото оваа година. Наместо 18,5:9, екранот на новиот Galaxy Note 10 би можел да биде со сооднос 19:9, а можна е и дијагонала од 6,66-инчи (16,9 сантиметри), наместо претходната големина на екранот која кај „деветката“ изнесува 6,4-инчи

Samsung Galaxy Note 10 со вертикален систем камери и нов дизајн!

Samsung Galaxy Note 10 со вертикален систем камери и нов дизајн!

Samsung Galaxy Note 10 ќе пристигне ова лето, а информациите за неговите спецификации и дизајн се се почести и почести.... Најпрво, во однос на дизајнот, Note 10 нема да доаѓа со големи разлики во однос на S10 серијата и неговите претходници. Од друга страна, очекуваме да доаѓа во нови неколку нови нијанси. Истотака, интересно е што за прв пат во историјата,

Galaxy Note 10 би можел да биде поголем од претходникот...

Galaxy Note 10 би можел да биде поголем од претходникот...

Се појавија нови гласини во врска со новиот Galaxy Note 10 на Samsung, кој би требало да биде претставен во текот на летото оваа година. Наместо 18,5:9, екранот на новиот Galaxy Note 10 би можел да биде со сооднос 19:9, а можна е и дијагонала од 6,66-инчи (16,9 сантиметри), наместо претходната големина на екранот која кај „деветката“ изнесува 6,4-инчи

Како тимот кој работеше на дизајнот на Галакси С10 креираше Галаксија за Сите

Како тимот кој работеше на дизајнот на Галакси С10 креираше Галаксија за Сите

Галакси С10 серијата е симбол на деценија Галакси иновации со неверојатни нови карактеристики и наградувана технологија. Но, првата работа која потрошувачите ја забележуваат кога го гледаат новиот Галакси С10 не е динамичниот АМОЛЕД екран, или пак системот камери на професионално ниво, туку е привлечниот дизајн. Главниот, водечки концепт на дизајнот