притисни ентер »

Антивладини протести во Судан
Антивладини протести во Судан

Антивладини протести во Судан

Неколку илјади луѓе денеска протестираа пред претседателската палата во Катрум незадоволни од преодната Влада и побараа војската да ја преземе контролата врз Судан. Претставници на армијата и на цивилните групи ја делат власта во Судан од соборувањето на претседателот Омар ал Башир во 2019 година. Тензиите се зголемени од септември кога приврзаниците

Антивладини протести во Судан

Антивладини протести во Судан

Неколку илјади луѓе денеска протестираа пред претседателската палата во Катрум незадоволни од преодната Влада и побараа војската да ја преземе контролата врз Судан. Претставници на армијата и на цивилните групи ја делат власта во Судан од соборувањето на претседателот Омар ал Башир во 2019 година. Тензиите се зголемени од септември кога приврзаниците

Антивладини протести во Судан

Антивладини протести во Судан

Неколку илјади луѓе денеска протестираа пред претседателската палата во Катрум незадоволни од преодната Влада и побараа војската да ја преземе контролата врз Судан. Претставници на армијата и на цивилните групи ја делат власта во Судан од соборувањето на претседателот Омар ал Башир во 2019 година. Тензиите се зголемени од септември кога приврзаниците

Антивладини протести во Судан

Антивладини протести во Судан

Неколку илјади луѓе денеска протестираа пред претседателската палата во Катрум незадоволни од преодната Влада и побараа војската да ја преземе контролата врз Судан. Претставници на армијата и на цивилните групи ја делат власта во Судан од соборувањето на претседателот Омар ал Башир во 2019 година. Тензиите се зголемени од септември кога приврзаниците

Антивладини протести во Судан

Антивладини протести во Судан

Антивладини протести во Судан Неколку илјади луѓе денеска протестираа пред претседателската палата во Катрум незадоволни од преодната Влада и побараа војската да ја преземе контролата врз Судан. Претставници на армијата и на цивилните групи ја делат власта во Судан од соборувањето на претседателот Омар ал Башир во 2019 година. Тензиите се зголемени

Антивладини протести во Судан

Антивладини протести во Судан

Неколку илјади луѓе денеска протестираа пред претседателската палата во Катрум незадоволни од преодната Влада и побараа војската да ја преземе контролата врз Судан

Антивладини протести во Судан

Антивладини протести во Судан

Неколку илјади луѓе денеска протестираа пред претседателската палата во Катрум незадоволни од преодната Влада и побараа војската да ја преземе контролата врз Судан. Претставници на армијата и на цивилните групи ја делат власта во Судан од соборувањето на претседателот Омар ал Башир во 2019 година. Тензиите се зголемени од септември кога приврзаниците

Антивладини протести во Судан

Антивладини протести во Судан

Неколку илјади луѓе денеска протестираа пред претседателската палата во Катрум незадоволни од преодната Влада и побараа војската да ја преземе контролата врз Судан. Претставници на армијата и на цивилните групи ја делат власта во Судан од соборувањето на претседателот Омар ал Башир во 2019 година. Тензиите се зголемени од септември кога приврзаниците