притисни ентер »

Ни пристига новитетот од Creed – Carmina, посветен на смелите авантуристи
Ни пристига новитетот од Creed – Carmina, посветен на смелите авантуристи

Ни пристига новитетот од Creed – Carmina, посветен на смелите авантуристи

House of Creed со задоволство го најавува својот новитет во портфолиото мириси – Carmina која ни доаѓа во парфимериите во септември 2023. Carmina е храбар, пикантен мирис кој ќе одведе на мирисно патување низ сензитивните точки за кои не сте ни знаеле дека постојат. Како омаж на кројачкото потекло на куќата Creed, инспирацијата за Carmina доаѓа од

House of Creed CARMINA: Мирис за смелите авантуристи

House of Creed CARMINA: Мирис за смелите авантуристи

House of Creed со задоволство го најавува својот новитет во портфолиото мириси – Carmina која ни доаѓа во парфимериите во септември 2023. Carmina е храбар, пикантен мирис кој ќе ве одведе на мирисно патување низ сензитивните точки за кои не сте ни знаеле дека постојат. Како омаж на кројачкото потекло на куќата Creed, инспирацијата за Carmina доаѓа