притисни ентер »

Проекција  на „И(с)згубени“ во МКЦ на 28 мај
Проекција  на „И(с)згубени“ во МКЦ на 28 мај

Проекција на „И(с)згубени“ во МКЦ на 28 мај

„И(с)згубени“ (Missing dog/Zstracený) е насловот на филмот што ќе се проектира на 28 мај во МКЦ, во организација на Гледај.мк и Младински културен центар. Филмот го режирал Антонио Вељаноски, а во продукцијата е потпишана Story Scope Production во соработка со Studio FAMU. -„И(с)згубени“ е филм за осаменоста, надежта и љубовта. Кога осамениот пензиониран

Проекција на „И(с)згубени“ и дискусија во МКЦ

Проекција на „И(с)згубени“ и дискусија во МКЦ

Гледај.мк и Младински културен центар на 28 мај со почеток од 19 часот организираат проекција на филмот „И(с)згубени“ (Missing dog/Zstracený) во режија на Антонио Вељаноски и продукција на Story Scope Production во соработка со Studio FAMU. По проекцијата, заедно со кинематограферот Владимир Димоски, композиторот Игор Василев Новоградска и продуцентката