притисни ентер »

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра
Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Словенечката полиција денеска ги објави резултатите од двете успешни долгогодишни меѓународни истраги, во кои се откриени затајувања на данок со вкупна вредност од 38 милиони евра. Една од истрагите се однесувала на трговија со електронска опрема, во која учествувале компании од повеќе европски земји, а во другиот случај станува збор за трговија со

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Љубљанската полиција денеска ги објави резултатите од двете успешни долгогодишни меѓународни истраги, во кои се откриени затајувања на данок со вкупна вредност од 38 милиони евра. Една од истрагите се однесувала на трговија со електронска опрема, во која учествувале компании од повеќе европски земји, а во другиот случај станува збор за трговија со

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Љубљанската полиција денеска ги објави резултатите од двете успешни долгогодишни меѓународни истраги, во кои се откриени затајувања на данок со вкупна вредност од 38 милиони евра. Една од истрагите се однесувала на трговија со електронска опрема, во која учествувале компании од повеќе европски земји, а во другиот случај станува збор за трговија со

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Љубљанската полиција денеска ги објави резултатите од двете успешни долгогодишни меѓународни истраги, во кои се откриени затајувања на данок со вкупна вредност од 38 милиони евра. Една од истрагите се однесувала на трговија со електронска опрема, во која учествувале компании од повеќе европски земји, а во другиот случај станува збор за трговија со

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Љубљанската полиција денеска ги објави резултатите од двете успешни долгогодишни меѓународни истраги, во кои се откриени затајувања на данок со вкупна вредност од 38 милиони евра. Една од истрагите се однесувала на трговија со електронска опрема, во која учествувале компании од повеќе европски земји, а во другиот случај станува збор за трговија со

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Љубљанската полиција денеска ги објави резултатите од двете успешни долгогодишни меѓународни истраги, во кои се откриени затајувања на данок со вкупна вредност од 38 милиони евра. Љубљана, 7 јули 2020 (МИА) – Љубљанската полиција денеска ги објави резултатите од двете успешни долгогодишни меѓународни истраги, во кои се откриени затајувања на данок

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Во Словенија откриени затајувања на данок во вредност од 38 милиони евра

Љубљана, 7 јули 2020 () – Љубљанската полиција денеска ги објави резултатите од двете успешни долгогодишни меѓународни истраги, во кои се откриени затајувања на данок со вкупна вредност од 38 милиони евра. Една од истрагите се однесувала на трговија со електронска опрема, во која учествувале компании од повеќе европски земји, а во другиот случај станува