притисни ентер »

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“
Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина е овогодишниот добитник на највисоката награда за превод „Златен Витез“ на истоимениот Дванаесетти меѓународен книжевен форум во Русија. На оваа голема меѓународна манифестација се доделуваат награди за повеќе уметнички области. За номинација за литература, оваа година пристигнале над 400 дела. „Се радувам што го добив ‘Златниот Витез’

Олга Панкина е добитничка на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина е добитничка на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина е годишниот добитник на највисоката награда за превод „Златен витез“ на истоимениот Дванаесетти меѓународен книжевен форум во Русија. На оваа голема меѓународна манифестација се доделуваат награди за повеќе уметнички области. За номинација за литература, оваа година пристигнале над 400 дела. – Се радувам што го добив „Златниот витез“ токму

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина е овогодишниот добитник на највисоката награда за превод „Златен Витез“ на истоимениот Дванаесетти меѓународен книжевен форум во Русија. На оваа голема меѓународна манифестација се доделуваат награди за повеќе уметнички области. За номинација за литература, оваа година пристигнале над 400 дела. – Се радувам што го добив „Златниот Витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина е овогодишниот добитник на највисоката награда за превод „Златен Витез“ на истоимениот Дванаесетти меѓународен книжевен форум во Русија. На оваа голема меѓународна манифестација се доделуваат награди за повеќе уметнички области. За номинација за литература, оваа година пристигнале над 400 дела. – Се радувам што го добив „Златниот Витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина е овогодишниот добитник на највисоката награда за превод „Златен Витез“ на истоимениот Дванаесетти меѓународен книжевен форум во Русија. На оваа голема меѓународна манифестација се доделуваат награди за повеќе уметнички области. За номинација за литература, оваа година пристигнале над 400 дела. – Се радувам што го добив „Златниот Витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина е овогодишниот добитник на највисоката награда за превод „Златен Витез“ на истоимениот Дванаесетти меѓународен книжевен форум во Русија. На оваа голема меѓународна манифестација се доделуваат награди за повеќе уметнички области. За номинација за литература, оваа година пристигнале над 400 дела. – Се радувам што го добив „Златниот Витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

Олга Панкина добитник на наградата за превод „Златен витез“

– Олга Панкина е овогодишниот добитник на највисоката награда за превод „Златен Витез“ на истоимениот Дванаесетти меѓународен книжевен форум во Русија. На оваа голема меѓународна манифестација се доделуваат награди за повеќе уметнички области. За номинација за литература, оваа година пристигнале над 400 дела. – Се радувам што го добив „Златниот Витез“